ykbr Kubraozdemir benim 10 haftalık çekilen resmimize çok benzettim de Gülşen hanım ikimize de kız dedi ☺️ 11 haftalık olucaz yarın haftaya da kontrole gidicem erken diye cinsiyeti söylemez sanırım bakayım hayırlısı inşallah
Kubraozdemir ykbr sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah kesinleşince hemen yazacağım sizde yazın merak ettim😌
ykbr Kubraozdemir yazarım tabiki isminizi görünce bi durup baktım bende evlenince Kübra Özdemir oldum da 😅
Gulsen4224 ipkk22 oh maşallah paşa gelecek o zmn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bildik desene 💙🤲🏻😇
Alyamm_ Gulsen4224 Dogrudur kuzum doktorlar bile yanılıyo sen iyi tahmin ettin 🤭 Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağsalim alırız kucağımıza yavrularımızı 🥰 🤲🏻💜
ykbr Gulsen4224 canım doktoruma gittim tam birşey diyemem ama kıza benzettim dedi 12 haftalık 1 ay sonra kesinleşir ☺️ Kubraozdemir
Busra_74 oznuripek 62,62 yaklaşık olarak 6,3 cm dir yani ölçüm doğru 😊sadece mm cinsinden hesaplar bazı ultrasonlar bazıları direkt cm olarak yazar😊
Serapakcay https://resmim.net/i/x0z6o banada bakarmisiniz 🥰 doktorlar söylemiyor 13 haftalik oldu bugun tam
Tefide Gulsen4224 ilk gebeliğim olduğu için fazla anlamıyorum cnm ya doktor kıza benzetti bide ama net soylemedi kendini göstermiyor dedi
Esengul42 Gulsen4224 CNm benim cinsiyetimiz i öğrendik her zaman ki gibi tahminin doğru çıktı Teşekkürler 💕