Derenils Hayalleredogru merhaba bende hakan beye gitmeyi düşünüyorum da doğum parası ne kadar sezaryen bide net falan ücretli mi
Dlr__ eylul02 randevu sistemiyle calısmıyor. Bu pandemi surecinde 20 kişi birden muayene icin kucuk bi alanda bekledik. 2 saat sonra sıra geldi doğuma gidiyorum diyip benden sonra muayene almadı. Kapıda bekleyen 6 7 kişi vardı ve onlar muayene olamadı.
Hayalleredogru Derenils inanın şuan sadece muayene ücretini biliyorum bende çünkü daha 18 haftalığım ama diğer özel hastanelerden eminim uygundur Hakan hoca muhteşem pozitif ve bilgili hoca Allah’ın izniyle kendinizi ve bebeğinizi emanet edebilirsiniz bence
icimdekikelebek Medline Selçuk doğan çok memnunum her an ulaşabiliyorum her soruma tatlılıkla cevap veriyor ve strese sokmuyor konuştuğumda rahatlıyorum
Derenils Hayalleredogru Çok teşekkür ediyorum bilgi için bir de merak ettiğim bir konu var istediğimiz zaman doktora ulaşabilir miyiz ve isteğe bağlı sezeryan yapar mı
Hayalleredogru Derenils evet yapıyor sezeryan ve özel numarasını veriyor ulaşabiliyorsun canım her zaman