Rana-10 Merhaba arkadaşlar ben kasım ayında ilk gebeliğimdi kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ve kürtajdan 20 gün sonra gene kadın doğuma gidince Sağ tarafta 4.3 cm’lik yumurtalık kisti olduğunu söyledi doktor ve 2 adet sonrası gel dedi ve ben geçen hafta ilk adetimi oldum başka bi sorun için ultrasona girdim orda gene kistim görünüyor bi ayda geçmemiş diğer adetimi bekleyeyim mi yoksa Kadın doğuma görüneyim mi var mı aranızda yumurtalık kisti olmasına rağmen hamile kalanlar korkuyorum açıkçası hamile kalmayı engeller diye 😔
Ada01 Rana-10 canım engel değil Allah ın izniyle ben adet olmaya başladığımdan beri düzensiz oluyordum kistten dolayı evlenir evlenmezde hamile kaldım
Mysmncnr Rana-10 kefir içmeni önerebilirim benim kist değil ama miyomum vardı ve 6 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadıgi için kuretaj olmuştum. 1 ay kendim kefir yapıp tükettim 1 ayın sonunda Dr um miyomun kaybolduğunu söylemişti 3 ay sonra da yeniden hamile olduğumu öğrendim şuan 33 haftaligiz Rabbim sizede nasip eder inşallah stres yapmayın.
ayse1999 Rana-10 canım benim 3 buçuk cm lik kistim vardı sol tarafımda 1 hafta önce adet oldum bütün yumurtaligini sarmış dedi doktorum laparoskopi oldum ameliyat sırasında tüplerimede bakıldı ama tuplerimde geçiş olduğunu söyledi doktorum
momelif Rana-10 bende surekli kist cikiyordu dogm kontrol hapiyla geciordu kendi kendine gecmedi hicbiri bir taneis hatta sogan kuru flan anca gecti herkesnki bir degil tabj ama hamilelige engel degil iki kere hamile kaldim birinde kistte vrdi bnde digerinde kisti gecirdim diger ay kalmistm yani can sıkacak bir durum degil ama bende dogm kontrol kullanin gecsn snra hamile kalin derim
Rana-10 Ada01 ya bende kist yoktu gebelik sürecinde sonrasında gelişmiş ve adetlerim de hep düzenliydi inşallah dediğin gibi bi sorun olmaz canım ya
Rana-10 Mysmncnr rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 amin inşallah bakalım artık🙏Acaba kefir iyi gelir mi kist için soğan kürü önerenler de var
Rana-10 ayse1999 yaa çok geçmiş olsun en yakın zamanda düzelir inş. Sizinki daha küçükmüş ben ilk başta kisti pek takmadım ama internette senin gibi falan yazanlar vardı ameliyat falan denilince korktum açıkçası
Eavsar Rana-10 kuzum benim 3cm kistim vardi esim desen sıkıntılıydı bazi ameliyatlar gecirmisti ve bizim ilk korunma hatamızda oldu cocuk yani allah istedikten sonra veriyor ne kist ne baska bisey takma kafana bende yillardir var kist kendi kendine parcalanip kendi kendine büyüyor sadece bazen adet düzensizliği yapiyor sen doktora git bi ilac var o parcalanmasini sagliyor akintiyla atıyorsun kisti hamile kalamam diye de korkma hic
Ozgurunbetusu Rana-10 canım aynı şey basıma geldi 5cm kistim vardı bir adet sonra 2 cm e düşmüştü ama ben soğan suyu içtim.. 2cm e düştüğünde doktoruma korunmalı mıyım diye sordum korunma sakın Alllah ol derse kist engel değil dedi onay 2cm kistle hamile kaldım kistimde gittti
Zeycannn Rana-10 canım bende de 5 cm lik kist vardı çok doktor gezdim timör diyen çıktı, çikolata kisti diyen çıktı, basit kist diyen oldu tedavi olmazsan çocuğun olmaz diyen de oldu sonuç 17 haftalık hamileyim hem de tedavi görmeden içini ferah tut canım 🌺😍
Rana-10 Rahatlatan mesajlarınız için çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi kendiliğinden geçer🙏