minikfare1 Merhaba arkadaşlar göbeğinde piercingi olan var mı acaba çıkarmak gerekli mi? kaçıncı haftada çıkarmak gerek? Benim baya gerildi göbeğim ama çıkarmak istemiyorum bir zararı olur mu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
mom_ minikfare1 benim doktorum çıkarıp çıkarmamam konusunda bir şey demedi hatta çok sevinmiştim ne güzel bir tek doğumda çıkarırım diye düşündüm ancak 25.haftalardan sonra karnım büyüyüp gerilmeye başladı ve piercingin bar kısmı kısa kalmaya başladı ve deliğin olduğu yer kızarıp şişti canım yandığı için mecburen çıkardım. Umarım kapanmaz :(
incikinannesi minikfare1 ben hamile kalmadan 1 ay önce deldirmiştim daha yeni 6 ay oldu doktor şimdilik dursun dedi ama beni biraz rahatsız etmeye başladı çıkarmayı da bilmiyorum korkuyorum napıcam bilmiyorum sezeryanda sıkıntı oluyor dedi doktorum yanabiliyormuş göbekte o kadar zaten tutmam
ikizcanlarim2021 minikfare1 benimde göbeğimde var 9 haftalığız doktor çıkar diyene kadar dursun en azından kapanmasın ✌🏻🥳😂😂
Prensees minikfare1 beeennn 😂 Demir vardı canım çıkarttım ama plastık pıercıngler var delık açık kalıyor kapanmıyor doğumdan hemen sonra demır takarsın ben ole yapıcam En azından esnek yanı
Erenannesi Ben 37 deyim gittim küçük taktım ama bişey olmadı maşallah hiç çıkarmadım hatta bi ara çıkardım hemen kapandı korkudn çıkarmıyorum 😃
minikfare1 Erenannesi benimde korkum kapanması daha önce 1 hafta çıkarmıştım kapandı tekrar deldirdim şimdi de kapanırsa eşim birdaha deldirmeme izin vermez çokta hoşlanmıyor ondan kapanmadan zarar görmeden bi çözüm arıyorum 😊
Duygu0707 Doktor enfeksiyon kapabilirsn deyip kasimdaki ve gobegimdekini cikar dedi , acik sonucta orasi dedi bebegne zarar dedi
yusufbebekk447 Ben de isterdim ya çok hevesliyim öyle şeylere de tesettürlüyüm tabi .yapsam en azından evde giyerdim göbeği açık ama evde eşimle baş başa değiliz olmuyor annesi de var .ama kulaklarım yukarıya kadar delik 🤣🤣🤣
Erenannesi minikfare1 ben şu küçük dönen buruna filan takılan Çelik olanlardan taktım mecburen kapanmasın diye 🤗🤗
minikfare1 incikinannesi siz çıkarıp sonra tekrar açtırabilirsiniz belki çünkü daha yeni ve yara olma olasılığı yüksek benim 7 yıl oldu
Vandb incikinannesi merhabalar piercingi naptınız acaba 5 Ay oldu deldireli hamile olduğumu öğrendim plastiklerden alsammı acaba
incikinannesi minikfare1 Gerçekten mi hiç o açıdan düşünmedim şuan da tam iyileşmiş değil zaten sürekli kabuk tutuyor bide kızarık cesaret edebilirsem cıkarıcam
leylaaa9 minikfare1 deldirdiğin yere git oraya git taksınlar canım piercingi çıkar ama deliğin kapanmaması için ip geçir doğumdan sonra tekrar piercing takarsın deldirmek zorunda kalmadan