Mhmtaff Kızlar bugün doktor muayenem vardı 38+6 yız Cuma’ya gün aldık sezeryan olucak doğumum allahım herkese nasip etsin inş heyecan dorukta 😍 sezeryan olmuş olanlar tavsiyeleriniz varsa alabilirim ☺️
Nazliakm Mhmtaff bende Perşembe gircem doğuma 🙏🏻Rabbim yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
SAdali Mhmtaff bende cuma günü 38+0 olucam cuma günü için sezeryan olarak anlastik doktorumla . allah kucağınıza almayi nasip etsin 🙏
Mhmtaff ocak2021 öyle mi 😍 allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim 😍 nasıl heyecan var yerimde duramıyorum ☺️
ocak2021 Mhmtaff hadi hayırlısı inşallah yakın çevremin bana verdiği tavsiye ayaklarındaki uyuşukluk geçmeye başlayınca hemen bi ağrı kesici yaptir demişlerdi. Ağrının gelmesini beklemeden dediler .
ocak2021 ocak2021 bas ağrısı için bitter çikolata ve kahve aldım ben . Ama herkesde olmuyormuş baş ağrısı
Mhmtaff ocak2021 anladım canım bende alayım her ihtimale karşı bende de ilk doğumumda baş ağrısı filan olmamıştı ama gene de her ihtimale karşı almak lazım
S-U Bende Perşembe günü olucam nasipse , umarım sağlıklı şekilde kucaklarimiza alırız , evimize geliriz yavrularımızı💙👶🏻
Mhmtaff Benim 2.sezeryanım ama gene de bir heyecan var içimde 😊 hayırlısyla sağlıklı bir şekilde alırım inş kucağıma 😍
Mhmtaff SAdali yok canım bir problem olmaz inş benim ilk kızımda 2700 doğdu bir sorun problem olmamıştı inş seninki de olmaz