birtosbikannesi kimin duasinin kabul olacagini mevlam bilir 35 haftalik hamileyim dr doguma alicam dedi bebegim 3 haftadir beslenmio 2 kilo da kaldi doguma alicam dedi yalvaririm allah rizasi için dua edin nolur nolur
Busra_74 birtosbikannesi Rabbim Şafii ismi ile size ve bebeğinize şifa versin.. inşallah sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻🤲🏻
Alperefet birtosbikannesi okudum canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah moralini yüksek tut
Merinosunannesii birtosbikannesi okudum canım Allah sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin insallah Rabbim şifa versin 🤲
birtosbikannesi enfla Esmaaaaaaaaa iremgun Dilara1503 Hasrt1 Pamuk060 Havvanr68 tanya25 allah hepinizden razi olsun allahim sizinde kalbinize göre versin
Zelihauzn birtosbikannesi Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben okudum bile 🙏🤲
kubr_pak birtosbikannesi Okudum, rabbim sağsalim yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah, güzel düşün güzel olsun 🙏🏻❤️