Bernanisa Mvi ben memnunum yani istediğim an mesaj atıp istediğim soruyu soruyorum açıklayıcı açıklama alıyorum. Ankara’da eğitim de olmasına rağmen irtibatı hiç kesmedi. Yarın dan itibaren tamamen Malatya da.
Bernanisa Mvi evet uzun bakıyor inceliyor zaten incelerkende size anlatıyor bu kolu bacağı yüzü vs ☺️
Mvi Bernanisa cumartesi randevum var ama poliklinik olduğu için bazı hastane işlemleri yapamıyor rapor izin gibi.. eşi yardımcı oluyormuş sanırım ama ücret alınır tekrar heralde. ondan kararsızım ama gidicem sanırım siz gittiniz mi ?
Bernanisa Mvi benim eşimin işinden dolayı pazartesine kaldı. Akademi de mi yapıyor doğumu sıtmapınarında mı bilgi verdi mi acaba. Giriş ücreti değişmiş mi?
Bernanisa Mvi benim suyum fazla olduğu için Übeyt bey hemen yaptırmıştı divan hastanesinde yaptırdım. Ama işinize karışmak gibi olmasın ben yerinizde olsam sağlık ocağında yaptırırdım. Boşuna ücret vs ödemezdim.
Mvi Bernanisa idari izin raporunu oradan alamam sanırım ondan gitmem lazım sağlık ocağı bir ilgisiz ki aşı için arayıp ben soracağım. Şeker yüklemesi yapıyorlar mı bilmiyorum pek kan almaya gönülleri yok gibiydi.
hgezgin Bernanisa Übeyt Akçinin muayene ücretleri nedir biliyor musunuz? 10 gün içinde tekrar gidince ücretsiz oluyor mu özel hastanelerdeki gibi?
Bernanisa Mvi bütün sağlık ocakları aynı bi ilaç yazdıracaksın resmen yazmamak için bahane arıyorlar.