glnzem cicegim_geliyor yanlış yazmışım sizinle benim farklı olması gerekiyor. Sizin doğum tarihiniz daha erken olmalı adetiniz daha erken olduğu için. Biz bugün 19+1 olduk
cicegim_geliyor glnzem adet duzensizligim vardi benim dogum kontrol hapi kullaniyordum ve adetimi duzensizlesyirmistir ondan olabilir doktorumda sordu 21 falan olmasin mi adet tarhin ama yok en son 15 agustos bizde
cicegim_geliyor glnzem ha bide ultrasona gore 18+4olarak görünüyor anlamadım ilk keseyi gördüğünde 6 haftalikti ona gore hesapliyom19+1 cikiyo ana ultrasonfa hep 4gun geri cikiyo
gizemozarslan Biz de 16+4 düz. Tahmini doğum 19 Haziran 😍 Ama cinsiyetini öğrenemedik henüz cumartesi kontrol var bakalım inşallah öğreniriz ❤️ Karnım da az çıktı ama farkediliyor dar giyinince tabi ☺️
glnzem cicegim_geliyor siz adet tarihinize göre 20+4 gözüküyorsunuz. Arada baya fark var, yanlışınız var sanırım adet tarihi ile alakalı. Yada geç döllenme olabilir, bilemiyorum.
cicegim_geliyor glnzem doktor hic boyle bisey söylemedi gec dollenme olsaydi soyleri oglum o sekildeydi hemen soylemisti bilmiyorum tarihler sasti ☺️☺️sonuc olarak dogumum 5 haziran gibi gorunuyor
sedef-gursoy hiranurun_annesi Bizim doktorumuzda bayağı uğraştı görmek için oğluşum bacaklarını kapatmıştı ama sonunda gösterdi 😅
Zeycannn Ben de bugün cinsiyet öğrendim 6 haziran gözüküyor doğum ve babası gibi uzun boylu bir kızım olacak 😂🌺
Sibosh Kahvelim_ belcikada, 3 aylikken doktor kan testi yapiyor, kromozom trizomi testi. Orda cikiyor cinsiyet kiz mi erkek mi diye.