anne_1 Merhaba güzel anneler 🌸 biraz sohbet edelim, nasıl gidiyor hamilelik? Cinsiyet belli mi? 💗💙 Göbişiniz çıktı mı? 🤰🏻 Tahmini doğum tarihiniz ne zaman? 📆
glnzem anne_1 18+6 haftalık olduk 🥰 Doğum 1 Haziran olarak gözüküyor hayırlısı ile. Hamilelik güzel geçiyor çok şükür cinsiyetimiz de iki doktor erkeğe bir doktor kıza benzetti 😁 sabırsızlıkla renkli ultrasonu bekliyoruz 😍
Tugcek33 anne_1 13+2🤰🏼 ikizler erken doğuyor doğum Temmuz görünsede ben kendimi Haziran’a hazırlayacağım🤭 doktor birinden eminim diğerinden emin olamıyorum dedi, ⅔ hafta sonra kesinleşirmiş bizde partide öğreneceğiz bakalım🙈 göbüş hafiften çıktı🥰
iremibrahim anne_1 15+6 erkek 💙 hafif bi göbeğimiz çıktı artık belli oluyor nasip olursa 22 hazıran 🥰🥰
Btlerva anne_1 Çok şükür güzel gidiyo bulantılar dışında 18 haftalık olduk bugün cinsiyetimiz erkek 💙 tahmini doğum tarihimiz 5 Haziran 🤲🏻 Kızımda bu kadar çabuk çıkmamıştı ama oğluyum erken gösterdi kendini
cicegim_geliyor glnzem sizinle gunlerimiz ayni ama.benim.dogum 5 haziran olarak gorunuyor ve kızım olucak ins
Ozo34 glnzem öncelikle hayırlı olsun 12 13 haftalarda 2 dr da erkek demişti 15+2 de perinatolog altan baktı kız dedi birdaha değişmez diye umuyordum.
sedef-gursoy 20 haziran da bizim de inşallah 😇 Oğluşum olacak 😍 16+1 haftadayız göbüşümüz var artık 🙃
asli-tlk sedef-gursoy yaaaa cinsiyet ne zman öğrendiniz bende 15+4 deyim hala belki belli olmaz diye gitmiyorum
hiranurun_annesi sedef-gursoy benimde 16+1 ayni gune denk geliyo sanırım doğumlarımız hayirlisiyla insallah 🤲 benim hafiften belimin sag tarafi agrimaya başladı bikac gundur cinsiyeti de hâla öğrenemedik her gidişimizde doktorumuz farkli bisey söylüyo 😂
LETHE 16+3 um bende cinsiyet için tam net olamamasi ile birlikte kiz dendi. Çarşamba doktor randavum var. Sizlere bir sorum olacak bende hic bir belirti yok sizlerde oyle misiniz 2 trimesterden dolayi mi bu rahatlil acaba?
anne_1 LETHE benimde hiç belirtim yok, hamile gibi değilim sanki.. sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar 😊
Lololiya Merhaba 15+2 yiz 26 haziran allah kısmet ederse kız dediler 12 haftada💝👼 kasık ağrılarım çok özellikle akşamları😞
anne_1 Lololiya hayırlı olsun 🌸💗 Ayaklarını üşütüyor olabilirsin, yada tarihler şu an normalde adet gördüğün tarihler ise kasık ağrıları normal. Çok rahatsız edici ise doktoruna danış bence canım.
Tugcek33 anne_1 çift yumurta canım🥰 keseleri ayrı o yüzden genelde cinsiyetleri de farklı oluyormuş ama sağlıklı olsunlar mühim olan bu🧿
anne_1 Tugcek33 Aynen öyle canım en önemlisi sağlıklı olmaları 🧿 Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 😊
3prensesannesii 19 haziran benim de beklenen doğum tarihi 16.2 haftalifiz cinsiyetimiz kız göbeğim çıktı İlk hareketinide İki gün önce hissettim 😍
Zeycannn Kahvelim_ yalnız değilsin canım 17+1 ama hala cinsiyet kesinleşmedi ben hep kız bebek görüyorum rüyamda inşallah çarşamba günü de öğrenecem cinsiyetini
Kubra53 Zeycannn bizde 17+1 henüz belli değil pazartesi randevum var 18 haftada detaylı utrasyonda belli olur dedi doktorum bakalım sağlıkla grlsin bebişlerimiz de