blueberyy00 Mervediz1 hımm teşekkür ederim markası neydi peki bende bu ay ovulasyonla denemeyi düşünüyorum işe yararmı bilmiyorum ama
Sevgiinur Esraaaaa2 gözlerim dolu dolu okuyorum bu çırpınışları😔 Rabbim daha fazla aratmadan hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin inşAllah canım benim ❣️Emin ol sözkonusu annelik olunca herkes tek yürek oluyor birimiz bin oluyoruz. Ben 34 haftalık hamileyim hamilelerin duası kabul olur derler Rabbim sizlere de hayırlı bi zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏
Esraaaaa2 Sevgiinur Amin canım Allah razı olsun gerçekten çok zor şeyler Allah yardımcımız olsun Seninde Kucağına almayı nasip etsin kuzum Allah analı babalı büyütsün kolayca doğumunu yaparsın inşallah
blueberyy00 Esraaaaa2 bende mi denesem sana işe yarıyor mu nasıl oluyor ne zaman başlanıyor benim 3 kaybım var korunmayı bırakalı 3 ay oldu iki ayı klomenle geçti olmadı
Esraaaaa2 blueberyy00 bende ilk defa yapıcam soğan kürünü ama çok duydum ve çok söyleyen oldu canım denemekten zarar gelmez adet son günü başlıyorsun 15 gün sabah akşam aç karna içiyorsun
Mbuglem Esraaaaa2 Esraaaaa2 adetim her ay gecikirdi erken geldi diyosun çünkü artık adetin ve yumurtalıkların düzene girmeye başladı ben 10 ay boyunca adetim düzene girsin yumurtalıklarım normal zamanında oluşsun diye uğraştım klomen ve femera kullandım 10 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim şimdi 18 haftalığız kızımla sakın vazgeçme umudunu kaybetme 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bilge58 Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bizde 8 aydın deniyoruz olmuyor burada ki deneyimlerinizi okuyunca yalnız olmadığımı hissediyorum :( tek başına zor atlatılacak bir durum :(
eslemeslem Esraaaaa2 hiçbir zaman ümitsiz olmayın benim de yaklaşık 2 yıl olmadı klomen falan kullandım çatlatma iğnesi oldum ama yine olmadı sonra soğan kürü (10 gün yaptım ) ve clife diye bir bitkisel karışım kullandım bu sürede ovulasyon takibi yaptım çok şükür ilk denemede hamile kaldım şuan 14 haftalık oldu ovulasyon günlerini kaçırıyormuşum ovulasyon sürecinde bir haftayı değerlendirdim herşeye dikkat ettim Rabbim size de nasip eder inşallah
Bfduam eslemeslem hayırlı olsun bebeğiniz, normalde adetin ilk gününden sayılıp 14.gün denir ya yumurtlama günleri, sizde kaçıncı günlerdi, herkesde bu genel bilgideki gibi olmuyor.
dthealthy Esraaaaa2 canım öncelikle üzme kendini rahat ol benim de 2.de oldu ben letu kullanmıştım bide çatlatma iğnesi sonra onlarda fazla gelişmeyince doktorum menapur iğne verdi çok şükür o ay oldu ama benim doktorum bana hep şey diyodu senin çocuğun olur ama stres yaparsan olmaz çok şükür ki o ay şansa 2gün değerlendirdik 3.gün eşim korona oldu tutacağı varsa tutuyor bende hatta dedim olmaz da bu ay oldu çok şükür 9+5 hamileyimm 🙏🙏bide ben çatlatma iğnesinin 12. Saati ve 36.saati değerlendirdim bide sıcak su torbası koydum karnıma ama direk sıcak değil bi beze sarıp orayı sıcak tuttum sende bu ay böyle dene istersen bi inşallah Rabbim nasip eder sana da tez zamanda🙏🙏
Aysenur_51 Esraaaaa2 Allahım dileyip isteyen bütün kullarına versin canım içinde sen dahil olmak üzere çok kötü bir durum insan adet kanını görünce bir boşluğa düşüyor ben eşime bile söyleyemiyordum ama şimdi 8 haftalığız allahım sizede nasip etsin inşallah😊