abc19 Hanımlar İstanbul Avrupa yakasında hangi doktora gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadar ? Bana tanıdıklarım doktor önerdi birinin 400 birinin 350 lira muayene ücreti 😔 bana biraz fazla geliyor bu rakamlar sizler nereye gidiyorsunuz merak ediyorum 🙏🏻🙏🏻
monaroza abc19 Avcılar tarafına yakınsanız aliye hanımı tavsiye ederim avcılar hospital da 130 lira muayene ücreti
Tahaninannesii abc19 Avrasya hastanesi Zeytinburnu şubesine gidiyorum 175 TL muayene ücreti, normal doğum 3500 sezaryen 4000. Yılbaşında fiyat değişikliği olduysa bilgim yok ama bazı hastanelerde olmuş çünkü🤷🏻♀️
Gigy abc19 Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezind gidiyorum 120 TL uygun ama doğum başka hastanede,5-6 bin doğum ucretleri
abc19 Tahaninannesii bana çok yakın kalıyor o hastane doktorunuzun adı nedir memnun kaldınız mı acaba daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz. Eşime okudum şimdi bunu nasıl mutlu oldu ücreti duyunca 😃
Egeasigi abc19 ve 4,5 sene sonra hiç tedavisiz hamile kaldım sayelerinde bilgili hocalar var özellikle Aslı hanımı özkay beyi tavsiye ederimm .
Tahaninannesii abc19 aslında Gamze hanıma gidiyordum çok memnundum gerçekten çok ilgili güleryüzlüydü ama bu ay hastane değiştirdi değiştirmek zorunda kaldım. Geçen pazartesi Nurcan hanıma gittim aynı hastanede henüz bir defa gittim ama memnun kaldım açıklayıcıydı onunla devam edecem inşallah
Tahaninannesii abc19 kaç haftalıksınız bu arada ilk zamanlarda deneyip görmek için vakti oluyor insanın benim 31+3 onun için hastanemi değiştirip riske atmak istemedim açıkçası
monaroza Gizocano Normal bekliyoruz kısmetse 😊 nişanım geldi zaten 1.5-2 cm açıklığım da var bakalım artık
monaroza Gizocano Amin inşallah 🙏🏻 ben de yarın gidicem açıklık ilerlemiş mi diye sizin için de hayırlısı olsun 🌸