arzumrt Benim sabah bulantılarım 2.ayda başladı ve şuan 12+2 yim felaket bir şekilde devam ediyor. Kusma olarak değil ama midem sürekli bir bulantı halinde ve safra çıkarıyorum. Tabiki sonrasında rahatlama oluyor.Doktorum azalması gerektiğini söyledi ama yok azalmıyor hala. Sizlerde de bu durum var mı hanımlar? Bulantılarınız ne zaman başladı? Ne zamana kadar devam etti? Yanıtlarınızı bekliyorum❤️😊
MihricanA arzumrt 6. Haftada başladı 38+4′üm hala bitmedi maalesef sadece sabah degil bazen gün icinde de istifra ettigim oluyor
ssuleeyuce arzumrt bitmiyo anam bitmiyo 34 hafta bitcek nerdeyse ama bulantilar kusmalar koku hassasiyeti korki filmi gibi gibi geri dondu ne bisi yiyebiliyorum ne bisi yapabiliyorum 10 kilo aldim onuda su son 2 haftadir vermisimdir herhalde
EsilaErtugrul arzumrt önceki gebeliğimde 6.haftada bitti 16. Haftada azalmaya başlamıştı. Şuandada hamileyim 5. Haftada başladı şuan 9 haftalığım tam gaz devam ediyor, inşallah dua ediyorum 13 14üncü haftalarda azalarak geçsin diye😏
arzumrt MihricanA erken başlamış bulantılar 😊 Maşallah bünyeniz nasıl dayandı bu zamana kadar ben şuan iflas etmiş durumdayım😂
MihricanA arzumrt Ilacla dayandim baska türlü yiyip içemiyodum 😂 Bikac gündür ilaci da bıraktım kaldigi yerden devam😂
denizanasiii Benim 7. hafta gibi başladı. 14ten sonra azaldı 16da ise tamamen bitti derken şu an 19um haftada bir falan oluyor bazen. Özellikle sabah aç kalınca, veya aç karna su içince hemen bir kusma geliyor peşinden.
idiloska arzumrt 6’da başladı kokuyla beraber 10’a kadar çektim 10’da prilam kullanmaya başladım 14+3’üm geçmiş olabilir ama ilacı bırakıp ya bulantım olursa diye korkuyorum, arada bi gün bırakacağım belki bitmiştir doktor biter bu hafta demişti.
arzumrt idiloska doktorum bana daha ilaç önermedi sadece bu zamana kadar azalması lazımdı dedi okadar😂 ilaç kullanmayada korkuyorum
Mcakir arzumrt benim 7. Haftada felan başladı 18-19 haftalarda geçti. Yanına çubuk kreker koy canım uyanır uyanmaz ye. Ayvada bulantıyı kesiyor 😊
arzumrt Mcakir evet çubuk kraker ile bütünleştim ama ayvayı bilmiyordum😊 doktorum birde taze zencefil çayı iç günde 3 kere dedi bulantısı olanlara önerebilirim 😊