Aynurk Kağıthane şirintepe semtine yakın doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 😊
Drngrkm Aynurk o zaman 4+2 haftalık hamilesiniz. Son adet tarihinizin ilk günüdür gebelik başlangıcı 😊😊
Aynurk Pasaannesi artık erken gebelik testleri var onlarla çıkıyor hemen. Hatta kan tahlilinde 1 haftalıkken bile değerlerinde çıkabiliyor
Aynurk findikkurdum17 findikkurdum17 evet kasık ağrılarım göğüslerde şişlik ve sertleşme vardı. İnternetten araştırdım bunla erken hamilelik belirtileriymiş. Adetime 2 gün kala erken gebelik testi aldım ve hemen çıktı aynı gün içinde kan tahlili yaptırdık onda da çıktı
Kbraduru Aynurk canım bende 2 haftalık öğrenmiştim test yapmıştım cıkmamıştı daha sonra kaşık ağırısı bel ağrısı olarak acile gittim ve doktor 2 haftalık hamilesin dedi Rabbim eline almayı nasip etsin
Pasaannesi Aynurk ben kan vermek için sağlık ocağına gitmiştim almadılar benden adet tarihimi bekletmişlerdi
Ilaydakose findikkurdum17 20 tl civarı sanırım bende adetim geciktikten 2 gün sonra yapmıştım çıkmıştı benimki erken döllenmeymiş bir de ama olsun gözüküyor her şekilde