esraizmirli Ayoz özel muayenehanesi var canım numarası da bu arayıp bilgi alabilirsiniz 🥰 0216 316 43 43
Gamzeren90 Meryemkale merhaba tekrardan acaba Doğum fiyatlarını öğrenebildiniz mi sordunuz mu sezeryan ne kadar oldu acaba
Bernur_TR aysenur-1 net fiyat bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz ama yüzyıl a göre daha uygun yaptıran arkadaşlarım var çünkü
Bernur_TR Meryemkale ben yaptırmadım canım ama çok yakın arkadaşım yaptırdı o baya memnundu bu arada daha zam gelmemiş muayene ücreti falan aynı doğum ücretlerini birazdan öğrenicrm nts ye girdim şuan :)
Meryemkale Bernur_TR yaa peki doğum ücretini de öğrenince yazar mısınız birde nstye ayrı ücret ödüyomusun canım
Bernur_TR esraizmirli yüzyıl hastanesinde de eş aile falan girebiliyor canım yanına sancı odasındayken Bi sorun olmuyor ilk doğumunu bu hastane de yaptım şimdi ikinciyr hamileyim yine bu hastaneye gidiyorum
Bernur_TR Meryemkale aa bende yakınım oraya 😀 bu arada normal doğum 2850 ymiş şuan ayın 15nden sonra 3500 olacakmış 🤦♀️
eminedlmnn esraizmirli gerçekten uygunmuş tam ne tarafta kalıyor medipol acaba güzelyalı da pturuyorm ben
Mina34 eminedlmnn pendik metro istasyonunun 4 cikisindan cikip dumduz asagiya inerseniz gorebilirsiniz
eminedlmnn esraizmirli canım şuan zamlı fiyatı nasıl öğrenebildin mi medipolden bahsediyorsın değil mi