Meryemkale Kızlar zam gelmiş mi? Hale kayıran a 135tl ödüyodum acaba zamlı fiyatı bilen var mı geldiyse?
Bernur_TR Meryemkale bende hale ye gidiyorum ama bu hafta inşallah kontrolüm gidersem size de haber veririm
Gamzeren90 Meryemkale merhaba bende ilk doğumumu orda Esra Günay’da yaptım acaba hala orda mı biliyormusunuz haftaya gidicem inş yeni hamileyim ikinci geliyor inş😍🙈
Meryemkale Bernur_TR çok iyi olur canım çok teşekkür ederim haftaya detaylı ultrasona giricem hem ona ücret hemde bu muayeneye zamlı ücret e bide arayınca bilgide vermiyorlar kaldık öyle 🤷♀️ senden haber bekliyorum o zaman 🥰
Bernur_TR Meryemkale tamamdır haber vercem ama bildiğim kadarıyla ayın 15nden sonra zam geliyor hastaneye geçen doğumda öle olmuştu
Meryemkale Bernur_TR yüzyılda 500 demişlerdi ama yılbaşından sonra zamlanıcak diyolardı pendikte farklı bi yerde bulduk orda yaptırıcaz muhtemelen
Bernur_TR Meryemkale hıımm cihan tıp merkezi var orası daha uygun diyecektim bende ama bulmuşsunuz 😁 tam olarak nerde oturuyorsunuz
Meryemkale Bernur_TR kavakpınardaki oturuyorum ama cihanda mı yaptırdınız siz memnun kaldınız mı daha uygunsa orda yaptırırım🤣
Meryemkale Bernur_TR canım bu arada ben hale hanımın asistanı ı aradım bugün ayın 15inden sonra zam gelicekmiş sanırım daha zam yapılmamış:)
Bernur_TR Meryemkale ben yaptırmadım canım ama çok yakın arkadaşım yaptırdı o baya memnundu bu arada daha zam gelmemiş muayene ücreti falan aynı doğum ücretlerini birazdan öğrenicrm nts ye girdim şuan :)
Bernur_TR aysenur-1 net fiyat bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz ama yüzyıl a göre daha uygun yaptıran arkadaşlarım var çünkü
Meryemkale LETHE çok uzak Ümraniye bende orda bi yerle konuşmuştum 600 dedi ama perinatolog bakıyordu orda