Arifcaninannesi Bebeğim geriden geliyordu en son 8 haftalikti gitmiştim bugün son adet tarihine göre 13+2 bakalım ogrenebilecekmiyiz🥰
Kaderimm Arifcaninannesi ahaha bende gidiyorum bugün 13+1 olduk umarım pozisyon müsait olurda azda olsa bı tahminde bulunur doktor 🙈
Camurcu Arifcaninannesi canım 12+1 de öğrenmiştim ben oğlum olacağını inşallah sende öğrenirsin. Ama benim edepsiz adeta acivermisti o kadar netti ki ben bile görebildim 😊
Kuzularm Suan hastanedeyim 25 haftalik olduk 3 aydir gitmemistim hastaneye bakalm neymis cinsiyetimiz❤
Kaderimm Camurcu 😁😁 yerim onuya içerde istedikleri kadar gösterebilirler bizi merakta bırakmamak için 😁😘
Arifcaninannesi Camurcu ben oglumdada 12+1 de öğrendim cnm açmıştı vala doktor git hazırlık yap erkek dmeisti keisn
Kaderimm Kaderimm 12+6 çıktı ultrasyonda bebiş doktor daha erken dedi cinsiyet için doğrusu pekte ilgilenmedi 🥺
Arifcaninannesi Kızlar öğrendim bebeğim 12+5 mis ve renk ultrason açtı kesin erkek dedi hazırlığı izi yapın dedi bacakları olduğu gibi açıktı bir oğlum daha oluyor🥰
Nasibim Arifcaninannesi evet okudum canım sağlıkla doğsun inşallah adete göre kaç haftalıksın ultrasone göre kaç