Rukiye_81 38.haftadayım kasılmam, sancım yok. Yarın çatı muayenem var. Karar verecez doktorumla. Normali bekleyeceğim inş🙏
Rabis41 Elifaysu 38.haftadayim yarin gun alicaz nasipse kasilmam cok oluyo gecen hafta nst de sanci cikmamisti yarin bakalim ne olacak hayirlisiyla kavusalim istiyorum artik 😌
smyra32 Sinimis gelir canım artık bir haftan kalmış benim kızımda üç hafta önce 41+1 de doğdu..tek belirti kasılma çok olmaya başlamıştı gece 3 te sancım başladi ikindin 3 te doğum oldu
Esross smyra32 merhaba şey kasılma oldu diyorsunuz ya nasıl oluyor bnm de kasıklarım batisiyor otururken yatarken kalkarken fln öyle bir şey mi kasılma nasıl bir şey anlatır mısınız
Ynr91 39+0 ara ara hafif adet sancısı gb gelip gidiyor ama çok ağırlaştım biran önce sağlıklıca kızıma kavuşmak istiyorum yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Cklduygu smyra32 41. Hafta mı 🙄 ama bizim doğmamız lazım doktorumuz kilolu bir bebek olcak zorlanıcaksın diyor 😂😂
Cklduygu smyra32 bende tam 39+0 ’ım şuan geçen hafta 3 kilo 500 gramdı bakalım sabah kontrolümüz var ne kadar olmuş 😂
smyra32 Esross Esross yok canım öyle değil son haftalara doğru mide kısmında bebek taş gibi oluyor daha nasıl anlatsam