TuanaaOsii maalesef ben de cok istedim birakmayi ilk baslarda cok denedim ama basarili olamadım hattta hamileligin oncesinde de cok girişimde bulundum olmasi ama en sonunda bıraktım cok şükür 🙏 🙏 🙏 rabbim herkese kurtulmayı nasip etsin gelelim nasil biraktigima inteenetten sigara birakma yazıları videolari felan okurken bi yontemden bahsediyorlardi Allen Carr sigara birakmanin kolay yolu diye bi doktor surekli onunla ilgili videolar paylasmisti ben de izlerken ne. Sacmalik ilacla bile birakamayan ben bu yonyemle mi birakacagim dedim inanılmaz sacma geldi ama izledim videolari be yorumlar inanilmaz etkiledi beni bıraktım yazan sayısı o kadar fazla ki izlersen gorursun kitabi da var ayni gece kitabını sparis ettim ve 1 saattem uzun suden bi video var kitabi özetliyor onu izledim ve inan hipnoz yapilmis gibiyim ve ruya oldugunu düşünüyorum nasil biraktigimi hala anlamis degilim cok sukur bıraktım kitap geldi ama okumadim bile gerek kalmadi videoyu izlemek yeterli oldu izlemeni tavsiye ededim hic birsey kaybetmezsin belki birakir bana da dua ededsin 🥰🥰🥰💕 💕 videoyu izlerken inanarak izle ve gercekten birakmak istiyor musun bu kafanda pozitife cevir inancli basla insalalh basarirsin