Annelerinannesi_61 Kızlar ben 5 aylık evliyim ve evlendim evleneli korunmuyorum. Ama 5 aydır tutmuyor sizce eczaneden folik asit kullansam olurmu ?
badecanisik Annelerinannesi_61 zaten onu hamile kalmadan kullanmanız öneriliyor hem hamile kalmayıda kolaylaştırıyor…
Busra34ybg Annelerinannesi_61 şimdiden kafaya takma canım daha erken stres çok önemli bu konuda uzak durman akışına bırakman lazım çok yenisiniz daha rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah sanada ben folibol kullanmıştım gebelik düşünmeye başladıktan sonra eczacıyla görüş belki oda önerir
sabr_sukur_dua Annelerinannesi_61 kan testinde folat folik asit değerine baktirip kullan ben oyle yaptim fazlasida zarar bildigim kadariyla gunde 400 mcg kullanilmali
Hatice35 Annelerinannesi_61 bence bir doktura git gerçi daha yeni evlisin ama yine her ihtimalle karşı muayene ol
sevimlieyuboglu61 Annelerinannesi_61 folik asit gebe kalmayı kolaylaştırıyor, gebe kalmanız halinde bebekte nöral tüp defektini engelliyor ö hamilelik planlayan kişilerin kullanması gerekir
ogrenciiiannee96 Annelerinannesi_61 yaaaa niye bu stres daha yeni evliymişsin zaten akışına bırak lütfen