Kızlar merhaba 💜
Pozitif mi negatif mi bilemicem ama ben doğurdum 😅
Doktorumun devlet hastanesinden almamı istediği tahliller vardı. Cuma günü eşimle onları vermeye gittik fakat perşembe günü akşam yemeğinde sürekli gözüm karardı ışıklar çakmaya başladı. Tansiyonum ölçüldü 17/9 hemen acil yatış verdiler ve doğum dediler. Ben devlet hastanesinde asla doğum yapmak istemiyordum, kendi doktorum izne çıkmıştı ve kafayı yemek üzereydim. Özelde farklı bir doktor daha vardı beni takip eden hemen arayıp onun nöbetçi olduğunu öğrendim. Hastaneye gittik, tansiyonum düşmemişti. Doktor beni ve bebeği riske atmak istemedi ve doğum dedi,eve gelmek için izin aldım. Annemin ve kayınvalidemin elini öpüp helallik almadan doğuma girmek istemedim. Eve geldim oğlumun eşyalarını aldım ablamı da alıp hastaneye gittik. Tansiyon kontrolüm yapılıyordu normal doğuma da hazırdım ve aşırı istiyordum. Tansiyonumda düşüş olmayınca acil sezeryana alındım 23.20 de 23.40 ta oğlum gelmişti. Fakat benim tansiyonum düşmediği için 1.30 gibi anca odadaydım. Ve ameliyathane çıkışında eşim beni bekliyordu ağlayarak. Çıkar çıkmaz oğlumu sordum, çok iyi ve çok güzel bir bebek olduğunu söyledi. Ben çok zor bir hamilelik geçirdim, ablamın çektiği videoda oğlumu kucağıma aldığımda ağlayarak sadece sen her şeye değersin oğlum demişim. :)
Her şeye tüm zorluklara değiyor arkadaşlar, oğlum bana bu dünyadaki en güzel armağan. Normalde olsa sezeryanda olsa dünyanın en güzel acısı denilebilir :))
Ben 01.01.2021 saat 23.40 ta 39 haftalıkken evladımı kucağıma aldım. Herkese dua ettim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diye.
Uzun oldu hakkınızı helal edin, sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza alın inşallah 💜