Öncelikle rabbim sizleride yavrunuza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın allahım 🤲🏼
En baştan başlamak istiyorum kızımı ögrendiğim gün ramazandı orucumuzu açtık akşam 10 da bi anda içime bişey doğdu oturduğum yerden kalktım evde testim vardı lavobaya gidip testi yaptım ( tam bundan 1 sene öncede kimyasal gebelik geçirmiştim ) gözlerimi kapattım allahım hayırlısını ver dedim bi açtım çift çizgiyi gördüm sözde çıkarsa eşime söylemeyecektim adet tarihim geçsin diye tabi ben bi aglama koşarak içeri geldim eşim noldu dedi elimdeki testi gösterdim o an gözlerindeki o şaşkınlık sevinçle dur dedi hemen sevinmeyelim bi doktora gidelim yine üzülürsün diye beni teselli ediyo tamam dedim daha erken zaten belki test yanlıştır diye düşünüyorum neyse 2 gün daha geçti bi tane daha yaptım testin çizgi çıkan yeri kaymış içinde bomboş çıktı ben tamam bu sefer de yok derken yine testi ortasından açmak istememle çift çizgiyi gördüm ama duygularımı yine bastırmaya çalışıyorum bekle selime dedim o haftayı da bitirdim baktım adet olmuyorum hemen bi kadın doğuma randevu aldım eşimle gittik nolur ben içeri girmeyim dedi bişey yoksa dayanamam diyordu girdim içeri elim ayagım titriyo ultrasyonu karnımda gezdirirken gözlerimi kapatmıştım evet işte burda dediğini duyunca o an dünyalar benim oldu odadan çıktıgımdaki halimi hiç unutamıyorum eşimle sarıldık şükür dedim ve evet başlamıştı hikayemiz 🥰 öyle güzel bir hamilelik geçirdim ki rabbim herkese nasip etsin ne bulantılarım oldu ne de zorlandığım bir günüm kızımla sürekli konuşuyordum sadece babasına söylediğimde beni yalancı çıkartıyordu o kadar 😂 taki 35+6 geldiğimizde 2500 oldugunu ögrendiğimde ki çaresizliğime kadar 37 de tekrar aynı kiloda olması beni üzsede sağlıklı olması tek tesellimdi doktorum haftaya gel alalım doğmak istediği için de kilo alımını durdurmuş olabilir dedi hazırdık artık pzt gidip son duruma karar verecektik ki doktorumuz covid olmuştu beni çrşb günü başka bi doktorda en azından meleğimin nasıl olduguna görmemiz için gitmemizi söyledi gittik 2700 kilo dedi ama yarın gel başlatalım doğumu dedi eşim kendini o kadar hazırlamıştı ki doğacağına ben ne kadar bekleyelim desem de ikna olmuştum aslında sabah 8 buçukta hastaneye gitmek için hazırlandık eşime diyorum olmaz böyle hep hayalimdi 4lüleri yakıp çekilin yoldan diye gidesim vardı şimdi sakin sakin gitmek bize yakışmadı diye de epey dalga geçtim 😂 bu arada bende ne açılma ne de sancı var saat 10 da suni sancıyla nitekim başlattık ilk dedim tamam bu kadarsa sancı bişey değil açıklığa bakıldı 1 cm suniyi biraz daha artırdılar bi daha baktık 2 cm ohh dedim az da olsa ilerliyor ebelerde gece yada sabah doğurursun diyor derken saat 14 te 5 buçuk 6 cm oldugunu söylediler aslında o sancılarla yürüyemedim sadece oturdugum yerde kollarımın arasınada başımı koyup nefesimi kontrol etmeye çalıştım sancılar sıklaşmıştı artık saat 16.00 da açılmam 8 buçuk olmuştu ve çekilmez bi durum almıştı suyumu da o sıra patlattılar herkeste tabi bi şaşkınlık açılmanın bu kadar çabuk ilerlediğine dair nefesi falan kontrol etmek ne mümkün bide o sıra nts istemediler mi en kötülerinden biri de buydu benim için o yataga bağlıyorlar gibi hissediyordum mecbur oldugunu söyleyince tamam dedim 1 dk bile duramadım gözüm kimseyi görmüyor artık dilimden de sadece allah kelimesi çıkıyor ve secde modunda karşılıyordum sancıları ( bu arada tavsiye ederim ben çok rahat ettim secde modunda hatta dalgasını geçtim ebeye çocugumu geri mi kaçırcan içeri falan diye 😂 burda herkes oturarak karşılıyordu diye hatırlıyordum çünkü) tamam bakalım tekrar açıklığa derken 9 cm olmuştu beni tekerlekli sandalyeye atıkları gibi koştuk doğumhaneye geliyo diyorum ıkınmam da geliyo gibi ama geçiyorda bi taraftan çatala çıktım ıkın hadi bu seferde ilkinde kısa kesmişim ikincisinde uzun tuttum ama bayılacam sandım ilk defa o sırada bağırdım artık bende şaşırmıştım kendime ama istemsizce olmuştu doktora diyorum çeksenize siz alın o zaman yeter derken üçüncü ıkınmada artık başı çıkmıştı ve vucüduyla beraber kaymıştı içimden gözlerimi bi açtım meleğim doktorun elinde hemen ten tene temas yaptık sadece iyi mi diye sordum defalarca hemen ölçümlerini yaptılar küçüğüm 2560 gr doğdu 🧚♀️
Şimdi en büyük şükür sebebim 10 günlük oldu bile teyzeleri rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inş. Bizim hikayemizde böyleydi hakkınızı helal edin🥰