aslzyn44 kızlar ben 20 haftalık hamıleyım saglık ocagından hıc aranmadım ıgne olmadım hep kan alındı tıroıdım var dıye nasıl oluyo napmam lazım bılen var mı
Betulztrk aslzyn44 bende 11 haftalık hamileyim doktorum bıldırdıgını soyledı ama kımse hala aramadı benı saglık ocagına kendım mı gıdıp bıldırmem lazım acaba ılk hamılelıgım net bilmiyorumda ☹️
Melike0642 aslzyn44 Canım gebelik kaydın yoksa aramazlar sen git söyle aramadilarsa beni de ararız dediler ama ben kendim gittim her iki asimdada
Duygu3437 aslzyn44 benim kaydım vardı özeldeki doktorum 20 hafta da aşını ol dedi ben gittim oldum benim kaydım olmasına rağmen aramadılar gidince test felan yaptı 1 ay sonra gel 2. Aşıyı olucaksın dedi bebeğin kalbini dinledi 2 3 soru sordu yolladı
Elifkyhn1993 Betulztrk rwt gitmeniz gerekuyor kayit olusturup bilgilernizi aliyorlar. Sonra tahlil gunleri asi zamanlari icin randevu veriyor ac tok gel die belirtiyor. Kilo kontrolu yapiyor. Ara arada kalp atisina bakiyor
Betulztrk Elifkyhn1993 en kısa surede gıdıyım o zaman aklım orda zaten ama arkadaşlarım ası zamanı aradılar benı dıyınce gıtmedım en ıyısı gıdıyım sonra bıde gecıkme oldu falan derler skntı cekmıyım
aslzyn44 Ohaezgi ben soyledım kalp atısını duyduktan sonra hemogramla tıroıd ıcın kan aldılar ıgne vurmadılar kacımcı haftada vuruluyo acaba bılıyo musunuz
Betulztrk aslzyn44 haftaya doktor randevum var o zaman doktoruma net sorucam aşı konusunu belkı onermez falan yanlıs bısey yapmamıs olurum bende en azından aklım kalmaz doktordan sonrada gıderım dıye dusundum smdı aklımda suphe kalmasın
Ohaezgi aslzyn44 yani şöyle ben kalp atışını falan bildirdikten sonra beni 12. Haftada tetanoz aşın var diyip aradı sağlık ocağındaki ebe gidip vuruldum diğer dozunu da 16.haftada aradı ozaman gidip vuruldum canım ama farklı haftalarda vurulanlar da var neye göre oluyor bilmiyorum onu
archmom aslzyn44 canım bana sen bizi arayacaksın 20. Haftanda demişlerdi ilk gittiğimde . Sen kendin arayıp hatırlat istersen . Covid nedeni ile sürekli telefonda hasta takip ettikleri için aşırı yogunlar atlanmış olabilir . Bende haftaya iğne olmak için arayacagım .
hrykksl Benim ilk gebeliğin sağlık ocağından aradılar ben haber vermedim sisteme düştü diye tahmin ediyorum. 2 doz vuruldum. İlkini 20. Haftada, ikincisini 24. Haftada yaptırdım
Sed22-09 aslzyn44 sağlık ocağına gidip hamile olduğunu bildirmeniz gerekiyor daha sonra aşı vs olduğunda onlar sizi arayıp bilgi veriyor canım sizin adınıza önce dosya açıp oradan takip ediyorlar