Azrabetulunannesi Kızlar merhaba yadırgamazsanız birşey sormak istiyorum 27+0 hamileyim gündüz bir sıkıntı yok geceleri sesli bir şekilde gaz çıkıyor kokusuz gecede 5 defa falan artık çok utanıyorum 😁eşim 4 ünü duymasa birini duyuyor sizde var mı böyle bşy
Tugcem50 Azrabetulunannesi yani uyurken de gaz cıkarabiliriz bende 28.haftayım ama gaz cıkarırken utanmıyorum acıkcası eşimden napıyım her seferinde tuvalete kosamıyorum duymazlıga vuruyor o da bazen sonucta normal bir durum
hanibazen Azrabetulunannesi benim gece pırt sesi çıkıyo 😂😂 eşime sabah soruyorum rüyamda mıydı gerçekte miydi diye o da utandırmamak için duymadım rüyadır diyo sağolsun 😂😂
Azrabetulunannesi Tugcem50 tutamama durumu değilde pırt diye çıkıyor çıktıktan sonra uyanıyorum napalım dediğin gibi haklısın
Elifaysu Ay benim öyle oldumu direk suratimdan anlar ve kulaklarını kapar🤭çoğu kez yanlışlıkla tutaamadigim için kaçırdım am duymamzliktan geldi
Azrabetulunannesi Elifaysu benimki duymamazlıktan geliyor o beni daha da utandıryor sonra ben diyorum kaçırdım diye olsun hamilesin diyor
Azrabetulunannesi idiloska ben de öyleyim birde lavaboyla yatak odası karşı karşıya çok net duyuluyor sifona basmaktan bir hal oluyorum 😅😅
Azrabetulunannesi holly 10 haftadan sonra gaz problemim çok oldu ama bu gece kaçırmalar tutamamalar 24 ten sonra başladı
Arnisa Azrabetulunannesi 😁😁😆 kimde yokki gaz sorunu. Karnım şişip ağrıyor. Ne yesem gaz yapıyor. Mercimek çorbası bile yapasım gelmiyor artık . Normalde pek nadir gaz çıkarırdım şimdi hergün hergün defalarca. Bide çıkmadığı zamanlar var sancılı ooff. Duysun boşver sal gitsin. Keyfimizden değil sonuçta can taşıyoruz
Melikeolc Arnisa ay evet ya normalde ben çok rahatsız olurum kendimden tiksindim çıksa bir dert çıkmasa bin dert vallahi göbek resmen gaz göbeği 😂