Serifedebiyat Cerenonur61 diş ağrısı beni de mahvetti. 1 diş sarımsağı ortadan kesip ağrıyan dişimin üzerine koydum biraz rahatlatıyor. Birde aktardan karanfil yağı almıştım oda rahatlatıyor. Onuda ağrıyan diş çevresine sürüceksinn
B0220 Cerenonur61 ağrıdı şişti yüzüm balon gibi oldu geberdim resmen 🥺 doktor ilk üç ay bişey yapamayız sadece parol verebiliriz demişti canım 🤷🏻♀️ Rabbim şifa versin 🤲🏻
archmom Cerenonur61 canım benimde var diş agrım . Günde 2 fırçalıyordum 3 e çıkardım . Tuzlu su ile agrı noktasında bekleterek gargara yapıyorum . Uyuşturuyor . Çok dayanamazsam da çok çok nadiren parol alacagım . Bu beni 4 ay idare eder mi bilmiyorum . Ama dayanmak için elimden geleni yapıcam bende . Bir de karanfil koy üzerine . Uyuşturuyor 🙏🏻
Miniko2 Cerenonur61 ilk 3 ay müdahale edilemiyor ama süre dolunca bir dr görünmeni tavsiye ederim . Direnicem dayanıcam acı ceke ceke 9 ay cocuguda eziyetn anlamı yok . Sakın müdahale ettirme diyenleri asla anlamıyorum . Müdahaleyi gerektirmeyecek sekilde olsa zaten kimse istemez bunu ve İltihaplanması cok riskli bir durum . Bunu suan yasayan biri olarak söylüyorım 5. Aydayım bu zamana kdr direndim ama hata etmişim . Şimdi diş çekimi yapılmak zorunda ve antibiyotik alıyorum agrıdanda ölüyorum yani . Dr gitmek istemiyorsanda karanfili agrıyan dişinin etine koy 5 6 tane o yumusayınca hafifce cigne orda kalsın dişin üstünde degilde o dişin etinin üstüne yani cevresine dogru koy bitanede parol at agzına azcık bekle uyusucaktır ama de görün ve ona göre bir yol ciz tabi uygun zamanda 🙋🏻♀️
Gkdmrtfnk Tuzlu su sirke gargara , pamukla zeytinyağ , bir diş sarımsak üzerine konabilir , bir de karanfil önerebileceğim şeyler Allah yardımcınız olsun
Ari Hemde ölümune bir ağrı ozellikle geceleri çok agryo ben antibiyotik kullanmaya basladim iyi geldi biraz da Olsa🤱🙄😔
Beygova34 Listerin dis gargara suyu var onu ben ilk üç ayında kullandım tabi suyu yutma ama ağız içini acayip rahatlatıyor mor renkli listerin benimde damaklarim tuttu son ayımdayim rahatlatıyor ayrıca buz kompresi yapmanı öneririm uyusmasina neden oluyor arti bide parol ic mutlaka
Cerenonur61 archmom parol iç paroldan korkma bebeğe hiçbir zararı yok.. ben bugün dişçiye gittim anestezi oldum 2 ilaç kullanıyorum ama 22 haftalığım tabi müdahaleye izin verildi
Elifaysu Canim parol iç ben icmiordum hiç biraz korkuyordum ama sonradan içtim çünkü dış ağrısı berbat
Miniko2 Cerenonur61 şuan 22 haftalıgım canm bende bugün diş cekimi yaptırdım antibiyotikte kullanıyorum . Yani dr. Kontrolunde oldugumuz sürece sıkıntı yok . Gecmiş olsun sanada tekrardan🙏🏻🙏🏻🙋🏻♀️😊