MihricanA Ağrılarla sızılarla uykusuzlukla geçiyor geceler geldiği zamana hazırlıyor heralde beni oğlum 😂 Sizlerde durumlar nasıl? Heyecan dorukta gelse de koklasam doya doya 😍
MihricanA Baharata Benim ağrılar iyice artti kasiklarima baski yapmaya başladı biran önce gelse diyorum😂
B0220 Maimai MihricanA canım o ağrılar 37. Haftadan beri bende de başladı kasık vajina ağrıları günde yüz defa çömel kalk dedi doktor kasıkların yumuşasın doğumun kolaylaşsın dedi ve ağrıları da azalttı baya iyi geldi tavsiye ederim 💁🏻♀️😊 (birden yüz defa yapamıyorum tabiki gün içinde aklıma geldikçe bi yere tutunup yapıyorum onar onar )
Maimai son 11 bekliyorum ben de 🙃yatarken ızdırap oluyor bel ,kasık ağrısı ama gün icinde sıkıntı yok. ne zaman gelmek isteyecek bilmiyorum hayırlısıyla gelsin minik kuzularr
MihricanA B0220 Yapiyorum gunde 10 defa bazen cız cız sanci giriyor vajinamin icinde üst taraflarda hissediyorum neden acaba
B0220 MihricanA ilkin yaparken çok zorlandım bacaklarım da kasıklarım da vajinam da ağrıdı baya ama yapa yapa açıldı yumuşadı geçti şuan günde yüz defa yapıyorum 💁🏻♀️😊
MihricanA B0220 Ben önceden cok yapardım ama iyice alistim yatmaya zor geliyo😂 Onun yerine bol bol hurma