Meleekk2245 Arkadaşlar göğüs ucu yara ve çatlağı için neler kullanıyorsunuz gümüş kapak kullanıp da memnun olan var mıdır
begum1 Meleekk2245 Benim de göğüsümün istleri çok çatladı çok esnek vücudum o yüzden bebek yapı kullanıyorum ama çok bi etkisi yok ya 🙄😁
Ketenn Meleekk2245 kendim kullanmadım ama kuzenim öve öve bitiremiyor hergün al diye mesaj atıyor çok memnunmus pamuk gibi oldu uçları diyor canım 🤗
Elifkyhn1993 Meleekk2245 GARMASTAN POMAT. Biraz pahali ama iyidir 2.dogumum bnm ilkinde kulland hic sorun olmadi hemencik gecti
asenatrk Meleekk2245 Bende şuan 29 haftadayım uçları kaşınıyor ve kurumuş gibi oldu nemlendirici sürüyorum şimdilik biraz hafifletiyor kaşınmasını
Meleekk2245 Silverina e bebekte onu almayı düşünüyorum inşallah faydasını görürum lansinoh krem kullanıyorum ama pek faydasını görmedim açıkçası
Beyzan Meleekk2245 ben ilk gebeliğimde lansiloh kullandım hem de doğumdan iki hafta önce başladım kullanmaya ama ağlaya ağlaya emzirdim hep bu sefer gümüş kapak alacağım bir de onu deneyeyim alanlar memnun genelde
Beyzan Elifkyhn1993 nasıl kullanılır . Lansiloh gibi yikanmasa da olur mu yıkanan bir ürün mü ben de bakacağım şimdi doğuma daha var ama bir kere o acıyı yaşayan unutmaz hemen önlem almak istiyorum
Elifkyhn1993 Beyzan yok yikamana gerek yok zTen emiyor bi sure sonra bn hemen onlem aldim ilerlemedi kremde gecirdi zaten
_glc1991 Meleekk2245 ayva çekirdeğini suda bekletince jel oluşuyormuş onun faydası varmış geçen burda okudum bende