livasmomm Kaderrr61 ben 5 aylikken hiç kilo almadim şuan son adayız 3 bucuk 4 kilo aldim sadece top gibi karnım çıktı eski kiyafetlerim oluyor hala kotlar hariç tabii 😁
Kaderrr61 Annesininhatunkizi kac kiloyla kaldiniz acaba soylemek isterseniz bayanlarin kilosu sorulmaz ama 🥰
Kaderrr61 Cerla bende ilk aylar 6 kilo vermistim suan verdiklerimi geri aldim umarim daha fazla almadan sezonu kapatiriz😂❤️
Cerla Kaderrr61 valla tek temennim taş çatlasa 10 kilo almak ama inşallah fazla kaçmaz ilk Kızımda 25 üstü almıştım okadar zorlandımki anlatamam. Yalnız bu ara felaket kabızım 3 günü buluyor wc o yüzden artık alırım gibi
Kaderrr61 annelik16 masallah iki kilo cok bi kilo degil bence sezonu en az rakamlarla kapatiriz diye dua ediyorum😂🥰
Seher24 annelik16 2 kilo çokmu söyle yazıyorsunuz telefon başında kendimi parçalayasım geliyor 😂 2 kilocuk cıldırcam ya bunu nasıl başarıyorsunuz
Hamsicikk Kaderrr61 ay ben 8 kilo almışım 6. Aya girdik .. dün tartıldım isyanlardaydım .. ama napiyim bebiş yemek yemek istiyor 🤭😅
alyn-cl Kaderrr61 teşekkür ederim 🥰 Rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin 😍♥️