Hafize-unal Merhaba iyi günler bisey sormak istiyordum size 23aralikta hcg sonucum 103 çıktı 31 aralikta tekrar hastanede yaptirdim 2773 çıktı hcg hormonum ve doktor bisey soylemedi ve ben dis gebelik olsun baska seylerden korkuyorum sizce normal mi sonucum
Sulearas Hafize-unal bence normal korkma benımde ilk 247.58 çıkmıştı cuma gunu baktırdım pazartesi 1131 cıktı telas yapma sonra gittim 4.5 5 haftalık sın dedi kese var dedi bidaha gitim gecen hafta içi dolmus suan 6+3 m cuma gunu tekrardan kalp atısına gidecegim panik yapma insallah doludur ve sagasaglım alırsın bebegin kucgına
Hafize-unal Sulearas insalah amin bide bana kese falan bisey demedigi icin iyice merak ettim o yuzden
Sulearas Hafize-unal bazı doktorlar çok farklı seyler soyluyo inanın ilk doktorum hamile oldugumu bile tam çözemedim sakin olmakta fayda var bol dua edin inşallah hiç sorun yoktur ben ilk gittimde kese yoktu yer yapıyor demişti sonra kesem oldu sonra içi doldu şimdi kalp atıaını beklıyorum sende sıkma canını bu kan tahlilleri kac haftalık oldugunu falan soyluuor tahmini snein cok normal hcg n
mavipinokyo Ben de ilk ögrendiğimde reglime 3 gün vardi 372 çikmişti 6 gün sonra tekrarladik kan testini 4496 çikti gayet normal seninki de önemli olan artmasi