Burciin19 esraizmirli kuzey koyucaz biz 😍 karar veremediniz mi siz zaten erkek bebeğe isim bulmak zulüm
esraizmirli Burciin19 ay karar veremedik bir türlü benim beğendiğimi eşim beğenmiyor eşimin beğendiğini ben 🤔 evet erkek ismi bulmak çok zorlayıcı malesef inşallah isimsiz kalmaz oğlum😍😂
Burciin19 esraizmirli bizim üniversite zamanından beri belliydi. Ama ikinci de erkek olursa ona isim gerçekten yok aynı şekilde benim beğendiğimi o beğenmiyor onun söylediğini ben beğenmiyorum ikinci kız olur inşallah diyoruz sonra😂
esraizmirli Burciin19 hep isimler aynı aras uraz ömer yusuf hamza genelde bu çerçevede dönüyor isimler valla hayırlısı artık bi Mert Akif olsun dedik bidahada konuşmadık😂
Burciin19 esraizmirli kız bebekte o kadar çok isim var ki seçemiyo insan ama erkek çok kısıtlı 🙃 neyse daha zamanınız var kesinleştirin ☺️
black8 esraizmirli Evet yine de uygun diğer yerlere göre tabi, temiz oluşunu da gözardı etmemek lazım ☺️ el mahkum ne desek yine de gideceğiz işte bu hastaneye ☺️
black8 findikkurdu2 o +2000 lirayı şunun için söylemişti sanırım bayan; covid testiniz pozitif çıkarsa doğumdan sonra sizi özel odaya alıyoruz ve geceliğine ayrı 2000 lira ödüyorsunuz dedi. Bu cümleyi ya ben yanlış anladım ya o şaşırıp yanlış anlattı. Hatta baya da şaşırdım heralde covid tedavisi göreceğimiz için fiyat bu şekilde diye düşündüm.
Ask171210 annelik16 canım benim eşim ben girmezsem başka doktora gideriz dedi.😁 neyseki çok şükür bizim doktorumuz son dakka alıp babasına da gösteriyo sağolsun.
Ask171210 annelik16 doktorlardan birisinin evi çok uzak olduğu için mecbur hepsi gelmiyo dedi muhasebeyle konuşmuştuk biz. Yeterki gelsin biz ücretini vermeye razıyız dedik ama olmuyomuş maalesef 🤷🏻♀️
Ask171210 Burciin19 ayy hiç sorma bende çok memnundum. İnan 34 haftalık oldum ama ondan başkasınada gitmek istemiyorum. Bu gün kendisinede mesaj atıcam bakalım
Ask171210 Burciin19 aa şubat başında yı yeni gördüm canım kesin mi çünkü tarihi belli değil diyolar başka bişey demiyolar bana
Burciin19 Ask171210 internetten gördüm bende en erken şubat başına randevu veriyo zaten benım doğum şubat başı 😅
Burciin19 Ask171210 ilk bende bi ısınamadım geçici gözüyle baktığım için yıldız hanım gelcek ona gidicem nasılsa die sonra alıştım ama 🥲
Adladl Arkadaşlar doğum öncesi covid pozitif çıkarsa ben +2000 TL veremem yani maddi durumumu cok zorlar. Peki böyle bir şey ile karşılaştığımızda en yakın güvenilir hangi devlet hastanesine gidilir? ( bu arada Maltepe’den geliyorum hastaneye)