Merhaba kızlar ben şuan 32 haftalık hamileyim ve sizlere hamilelik sürecimde yaşadığım rahatsızlıktan bahsedicem , bende panik atak rahatsızlığı vardı hamilelikten önce yılda ya bir kez ya 2 kez en fazla tutardı , kalbim çok hızlı
çarpardı ve en fazla 5 dakika sürerdi ve daha sonradan geçerdi, hamile kaldıktan sonra benim ilk 4 ayım çok şiddetli bulantıyla geçti zorlu bir hamilelik süreçti , 4 aylık hamileyken birgün evde oturdum yerde kalbimin çok hızlı çarpmaya başladı ve nefesim kesiliyordu hemen ambulans felan çağırdık eve ve kalp ritmim tam 1 saat boyunca 250 de çarptı normali 80-90 olması lazımken, o gece hastande kaldık ve kalp ritmim düzelincede eve gönderdiler daha sonrasından yine gün içinde ara ara kalbimin hızlandığını fark ediyordum ama tabi ama çok şiddetli değil aradan 3 ay geçti ve bir gece saat 5 de uyurken birden uyandım ve nefes almadığımı kalbimin yine hızlı çarptığını fark ettim tabi yine hemen ambulansı aradık ve kalp
ritmim 251 ‘e çıkmıştı ve bu defa daha uzun sürdü bir buçuk saat sürdü , yine tüm günümüz hastanede geçti ve kan tahlillerinde felan hiç birsey cıkmadı , acil doktoru beni kardiyoloji kalp bölümüne yönlendirdi , çarşamba gidicem inşallah, kızlar korkuyorum aranızda bunu yaşayan oldumu hiç olan varsa lütfen yazabilirmi , bunu yaşayıpta normal doğum yapan varmı ?cevaplarınızı bekliyorum ❤️