Kubrymn Merhaba kızlar detaylı ultrason için aç ya da yok gelin denilmedi ama nasıl gitmem gerekiyor bilgisi olan var Mı
Huriyeolgn Kubrymn tok gıt canım bebegın hareket etmesı ıcın bana yarım saat once cıkolata ye demıslerdı acken kıpırdamıyorlar pek
Meryy600 Kubrymn tok gitsen daha iyi olur canım bebeğin hareketi açısından. Yanına da çikolata al girmeden önce ye bebek hareket etsin 😊
Momytobe Banada tok gelin demişlerdi gittim bebek o kadar hareketliydi ki ölçüm yapmadı bir türlü :) tok gidin yinede
Serendipity Kubrymn tok gel ama tatli yeme dedi perinatolog bana cunku tatli yediginde cok fazla hareket ettiginden olcumler icin zorluk cikiyormus yaniniza cikolata alin olcumlerden sonra yuzunu gostermezse hemen bi parca yersiniz donmesi icin ;)
Beyzan Serendipity aaa bunu ilk defa duydum biz de hareket görmeye odaklı olunca tatlı yiyoruz 😀 öğrendiğim iyi oldu ben de dikkat edeyim yanıma alırım çikolatayı.yüzünü görmek önemli ama sonuçta asıl amaç ölçümleri görmek iç organlar görmek
Beyzan Kubrymn ileri haftalarda gebeler aç kalmamalı hemen düşüyor kan şekeri bir de minnoslar sevdikleri yiyecekler olunca daha bir kıpır kıpır oluyorlar. Sen güzelce tok git inşallah sana güzel bir poz verir 😍
-Kbra8- Bende sabah gideceğim 😊 tok gideceğim bende. Yanıma da çikolata alacağım lazım olursa hemen atarım ağzıma diye. Bence de çok hareketli olunca ölçümleri zor olur diye düşünüyorum 😊 kaçıncı haftanızdasınız acaba.