Aysun1983 Happybaby_27 taze değil maydanoz suyu düşüğe neden oluyor diye duymuştum tazeyi de abartmamak lazım ben ne olur ne olmaz diye yemedim açıkçası
Ruyasusam Happybaby_27 benim doktorum maydanoz. Hurma. Bitki çayı ve nar tüketme demişti ama limon yiyorum ben sorun değil sanırım
Ldy Happybaby_27 maydonoz ilk aylarda çok önermiyorlar yiyebilirsin fakat suyunu falan içme çok çok yeme limon ise kimisinde tansiyon düşürüyor vücuda bağlı
Mondly Happybaby_27 limon konusunda bilgim yok ama maydanozu aşırı tüketmek narı aşırı tüketmek ananası aşırı tüketmek bunlar rahim ağzını yumuşatıyor ve bebeğin düşmesine sebep olabiliyormuş az biraz yemek şartıyla izin veriyor doktorlar
Burcin-98 Maydonozun iltihap sökme gibi özelliği olduğundan düşüşe sebep oluyor..bana da doktorum çok yemek istersen eğer günlük bir avucunu geçmesin demişti canım
Ayse_63 Happybaby_27 limonu özellikle doktorum suyun içine at suyu öyle iç çok iyi olur demişti.maydonoz u taze olarak abartmadan bikac dal arada yenilir diye biliyorum