hrykksl Sedamurat Aaaa buna şaşırdım işte siz buralı mısınız ben 6 yıl önce atandım hemşireyim evlenince Vezirköprü de kaldım
busraerdalll Sevcanlcn bende kirsehirliyim ama Yozgat’a yaşıyorum canım Hüma hastanesi erşad batmaza git çok ilgili ve bilgili Erciyes tekten asla tavsiye etmem
Sedamurat hrykksl evet canım ben vezirköprülüyüm sen nerede hemşirelik yapıyosun aile hekimliğindemi yoksa hastanedemi
Sedamurat hrykksl çok şaşırdım şuan aynı yerde yaşamamıza falan happy mom da samsunlu olan az kişi var vezirköprülü olanda varmış 🥰🥰
hrykksl Sedamurat valla bende çok şaşırdım beklemiyordum iyi oldu ama☺️ siz hangi doktora gidiyorsunuz özel mi devlet mi?
Pnrbyr-2555 tugce_25 sevdim denize kıyı bir şehirden gelmiş biri olarak bu şehirinden tek eksiği deniz gerçekten çok güzel bir şehir Erzurum ☺️
Minigim20 Tugce_09 aaa ne güzel tesadüf canım Denizli candır ben şuan gurbetteyim eşimin işi nedeni ile ama burnum da tütüyor valla
Mrveykt Tugce_09 Tugce_09 31+4🤰🏻 Almanya’da doğdum büyüdüm. Annem: Çorum- Osmancık| Babam: Bayburt bende şuan Ankara’da yaşiyorum. 😅🥰