Nisanurunannesi3850 Evet biz kızımla 25+1 olucaz yarım saat sonra nasil gidiyor hamilelik bi sıkıntınız varmı hanımlar. Hareketlerini iyice hissetmeye basladinizmi😊 Doğumlar ne zaman🌸🌸
Msydn6 Nisanurunannesi3850 bizde 24+1 olduk ikinci gebeğim ikinci oğlum olacak kız istemiştik ama nasip kısmet 🌸
Annesininmisi Nisanurunannesi3850 biz de 25+4 olduk nisan 15 doğum diyor program ve ultrason ama bana daha önce doğuracakmışım gibi geliyor 🤷🏻♀️
Oznuryener19 Nisanurunannesi3850 Bizde kızımla 24+4 haftalığız doğum 8 nisan 23 nisan arası gözüküyor 😊 bebeğin hareketlerini çok net hissediyorum hatta gezdiğini bile hissediyorum bazen sadece tek sorun akıntım başladı kahkaha atınca, hapşırınca ve ayakta fazla kalınca birden akip gidiyor bakıyorum ki bacağımdan bisey akiyor panik oluyorum hemen 1 haftadır böyle yarın kontrolüm var doktoruma soracağım umarım sorun yoktur.😔 sizlerde de oluyor muydu bu haftalar da ?
annepanda Nisanurunannesi3850 bizde kızımla 25+2 olduk.. ooo benim zilloş içerde bol bol partiliyorr.. ozellikle yattigimda..
denizanasi1 24+5 olduk bizde 😊 oğlum olacak inşallah, ilk gebeliğim. Tek kararsız kaldığım şey kıyafet seçimi tam mevsim geçişi olacağı için soğuk mu olur yoksa ısınır mı havalar bilemiyorum. O yüzden kalın veya ince nasıl alsam bilemedim
Nisanurunannesi3850 denizanasi1 ben kalın tercih etmedim açıkcasi ne ince ne kalın😊 Yelek ceket vs desteklerim evdende cikamiyacagim icin kalın kıyafet almadim
Nisanurunannesi3850 Oznuryener19 masallah sağ salim kucaginiza alirsiniz insallah🤲🏻😊 Benimde akintim var enfeksiyondan kaynakli oldugunu dusunuyorum ama genelde wc gittigimde geliyor onun disinda otururken geldigini hissediyorum bazende 🌸bi sknti yoktur insallah
07Rukiye07 Oznuryener19 bendede oluyor aynı durumlarda. fitil ve antibiotik kullanıyorum ikinci kez ama gecmiyor işe yaramıyor :( günde 10 tane falan değiştiriyorumdur günlükped çok tedirginim bu böyle gidecek heralde
Elifkyhn1993 Oznuryener19 ayniyiz:) 24+4 benimde ama bende dediginiz seyler olmuyor ama bir sorun oldugunu sanmam
Melike0642 26+0 şükür bı sıkıntımız yok kız bebişim olacak Allah izin verirse 12 nisan doğum tarihimiz bakalım 🥰🤲
Gizemmmms Melike0642 aynı gündeyiz tam 😊 ama ben asla 12 nişanı bekleyeceğini düşünmüyorum benimkinin Martin son haftası gelir diyorum
Oznuryener19 Nisanurunannesi3850 Daha yeni tahlil verdim temiz çıktı enfeksiyon görünmedi hiç o yüzden korktum enfeksiyon da yok bu neyin nesi diye inşallah normaldir 😔
ilke19- Bizde 24+2 olduk kızımla 🥰 doğum en geç 28 Nisan dedi doktor . Bi haftadır akıntım çok oluyor sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum sizde de öylemi?
annepanda ilke19- akıntı çok buyuk sıkintı yaa.. ilk zamanlar acaba kanama mi diye ödüm kopuyordu. Simdi hemen anlıyorum. Sabah uyandim yataktan kalktigim anda pıtt diye damliyor resmen. Yada oturken kalktigim her an. Camasir degistirmekten yoruldu.. ped ve gunluk pedler kasinti yapiyor sonradan cok saglikli degil.. ne yapcam bilemiyorum
Oznuryener19 07Rukiye07 Enfeksiyon mu var o yüzden mi kullanıyorsunuz fitil ve antibiyotiği ? Ben daha yeni tahlil verdim kan ve idrar temiz çıktı hiç bir şey yok dedi doktor o yüzden tedirgin oldum bu gelen sulu akıntı neyin nesi diye yarın kontrolüm var soracağım korkuyor insan birden başladı bu zamana kadar hic akıntı yaşamadım ben 1 haftadır var sadece.
07Rukiye07 Oznuryener19 bende iki aydır var çok hafif enfeksiyon var dedi doktor. sarımsı bazen hafif beyaz olarakta geliyor ama yanma vs koku yok ileri derece değil allahtan. aynı antibiotik fitili değiştirdi ikinci turda ama yine işe yaramıyor vucut yapıyor sanırım.Erken doguma sebebiyet verebiliyor keseyi yırtıp ondan korkuyorum. ama seninki normal akıntı olabilir yinede her kontrolünde mutlaka tahlil yaptır bence
Oznuryener19 Elifkyhn1993 Umarım yoktur ya bu zamana kadar hic akıntı yaşamadım ben 1 haftadır başladı sadece aşırı tedirgin etti beni yarın soracağım bakalım 😔
Melisim_01 Nisanurunannesi3850 24+1olduk çok şükür ağrılarım var magnezyum içiyorum gece yatakta dönerken özel bölgem kopacak gibi hissediyorum 5 yaşında kızım var oğlumuz olacak nasip olursa doğum 25 nisan görünüyor doktorum 10 gün öncesi de gelebilir.dedi kızım normal doğum oldu bunda da hayirlisi olsun diyoruz