matelove Merhaba arkadaşlar Ankara’daki özel hastanelerin fiyatı hakkında bilginiz varsa hastane ismi, semt olarak belirterek yazar mısınız??
Ebru2403 matelove ben dikmen 19 mayısa gidiyorum canım normal doğum 2500 küsur olması lazım sezeryan 3000 küsur falan paket olarak 5500 küsur mu 5700 mu neydi
Sevdalianne matelove merhaba ben lokman hekim akay hastanesine gidiyorum paket aldim 6800 e icinde hersey dahil. Benim ikiz gebelik oldugundan +500 fark verdim. Meb personeline bi miktar indirim de yapiyorlar
Chucky matelove Sincan lokman hekime gidiyorum 5450 paket aldım ama şimdi nasıl fiyatlar bilmiyorum yılbaşından önce aldım
matelove Sevdalianne ayyy maşallah 😍😍❤️ Bende lokman hekim etlik düşünüyorumda en son tek doğuma 3800 demişlerdi yakında sormadım inşallah çok zam yapmamışlardır 🤲🏼
Sevdalianne matelove ben de ilk lokman hekim etlige gitmiştim paketi daha avantajli giyat olarak da aynıydı etligin ama yogun bakim unitesi yok ve perinataloji yani riskli gebelik doktoru olmadigindan akaya geçtim. Eylik olmasini cok istiyordum evime cok yakın çünkü. Etlikte Meryem Antalyali yi oneriyorlar genelde tek bebek olsaydi ona gidecektim ben
matelove Sevdalianne hadi ya yoğun bakım yok mu ben var sanıyordum bende çubukta oturuyorum en yakın etlik nasıl yapcam bilmiyorum ya araştırmaya devam edeyim en iyisi 😒