ssnnmmm Ebru2403 30+1de nts ye başladı 3hafta sonra gel dedi ama ben hiç doktorun verdiği zamanda gitmediğim için(1ay sonra gel dese eennn fazla 3hafta sonra gidiyorum) istediğinde randevu al dedi 😊
Yildirim35 Ebru2403 30dan sonra 2 haftada 1 gittim canım 35 ten sonra 10 günde 1 gel dedi ama nst de biraz sancım çıktı sanırım ondan 🤦♀️
Bebek-geliyor Ebru2403 32 de gittiğimde iki haftada bir çağırdı. ama benim gebelik riskli olduğu için başından beri 3 haftada bir bazen iki haftada bir gidiyordum.
Yildirim35 Ebru2403 yani sanırım kişiden kişiye değişiyor ben karnımda değişik bişeyler oluyor diyordum yanımda duran hemşire kız sancın artıyor onu diyorsun demişti :) sadece düzenli değildi sancılarım 🤦♀️
nida50 Ebru2403 ben 33.haftanın başında gittim, sonraki randevum 36′nın başında. Hangi sıklıkla gideceğimi sonraki randevuda söyleyeyecek sanırım
nida50 _imra_1213 non stress test’in kısaltmasıymış. Bebeğin kalp atışlarını ve sizin kasılma şiddet ve sıklığınızı ölçmeye yarayan bir test. Sırt üstü yatırıp karnınıza bazı kablolar takıp ölçüm alıyorlar, yaklaşık 20-30 dk sürüyor diye biliyorum.
_imra_1213 nida50 Haaa anladım, benim gördüğüm şey galiba, neyse öğreniriz artık yavaş yavaş, ilk gebelik olduğu için merak ediyorum herşeyi, anlattığiniz için teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah 🙂
nida50 _imra_1213 benim de ilk gebeliğim, her şeyi soruyorum ben de.🤭 böyle böyle öğreneceğiz 😄 âmin. İnşâllah güzel sağlıklı gebelikler, huzurlu sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun hepimize ❤