oglusunakavusmayibekleyenanne EsraKaraglTopu tip fakultesinde yapiyorlar canim ayrintili ultrasonu doktor oraya sevk ediyor
EsraKaraglTopu EmineeMirayy95 hemen gttigim gün olur mu önceden randevu almam gerekiyor mu sevgi hastanesi icin
EsraKaraglTopu Yozgatta görevimden dolayı bulunuyorum ama balksrlym ve Allah nasip ederse blksrde dogum dusunyrm ama develet hastanesinde kim iyi doktor hicc bilmiyorm sadece zafer çankıri ismini duydum bide alattin kaçar özel siz kime gidiyorsunuz
EmineeMirayy95 EsraKaraglTopu ben Altuğ bağcı ya gdiyorum. Cokta memnunum tum arkdas cevremde ona gdiyor. Ve hastasi diger doktorlara gore daha cok gunde 100 hastaya bakiyor. 15 gun onceden randevular dolmus oluyor o drece yani. Ben cok memnunum cok bilgili cok ilgili herseyi acikca anlatan bi doktor. Asla terslemiyor guzelce sohbet ederk anlatıyor cok yogun olmasina ragmen
EmineeMirayy95 Alaattin bey in yanilmiyosam ayri özel muayenehanesi var. Onuda iyi dediler ama ben gtme geregi duymadjm.
mervesarp2005 merhabalar, Ben Alaaddin Bey e gidiyorum hamileliğimin başından beri. cihazı da çok iyi olduğu için özellikle. devlet hastanesinde Altuğ Bey i duymuştum çok iyi diye. 1 kez gittim. doktor muhtemelen iyi ancak çok izdiham var . bu sebeple muayeneye 3er kişi alıyor toplu şekilde. odada başka kadınlar varken insan rahat olmuyor açıkçası ve muayenesi de çok kısa sürüyor. bu sebeple rahatsız oldum ve bir daha gitmedim. Mehmet keçecioğlu diye bir doktor var. devlet hastanesinde de onu takip ediyorum. uzun uzun ilgileniyor.