ZeynepKeke Kızlar benim tansiyonum cok düsük yani illa ki bisey yemem gerekiyor cok fazla yorulunca özellikle neden oluyordur bir bilgisi olan var mı ? Daha şeker yüklemeside yapılmadı acaba gebelik sekeri mi var ? 24+6’yız bu arada ..
Eymenmoms ZeynepKeke canim benide bi titreme halsizlok aliyor sekermi tansiyonmu bilmiyorm ama sekerli bseyler yyorm kendime gelyrm sekerli bse yedigimde butun vucudumun rahatladgini hssedyrm.malum okulda calsyrm tüm gün ayakta ogrtmenlk yapincada enerjin dusuyor surekli sekerli bsey yyorm oda kilio yapyr. Seker yuklemesi yaptrdm sknti yok normal ddi sonuclar. Ama ben hayatmda sekeri sadece meyveden alan biriyken nasl bu hale geldm anlams degilim😔 ve 7 aylik hamileyim 15 kilo aldm hemen hemen😓
momalice ZeynepKeke benim tansiyonum bi ara 8 e 4 dü. Az bi aynı yerde ayakta durunca bayılma oluyordu ama suan son günlerim yükseldi baya. Bazı insanların düşük oluyor
Teachermom Hamilelikte tansiyonun dusuk olmasi normal diye biliyorum hatta yüksek tansiyon anne ve bebek için tehlikeli Benim de hep dusuk Seker yüklemesi normal çıkmıştı Ama yeni yaptirdim açlık tokluk bu kez yuksek çıktı Ben de dayanamıyorum aclik hissine