Ssulee Cinarli hastanesinde yeni dogan unitesi yok diyen arkadaslar sirf bu konu icin doktorumu aradim her hastanede oldugu gibi cinarli hastanesindede yeni dogan unitesi var zaten kendi sitesindede bu yaziyor.
Hhhzzzlll3545 Ssulee buyuk odalari ucretlimi acaba ? Jersey iyi hos ama odalari cok kucuk dogumdan sonrasinda o kadar ufak bi oda bogucu gelebilir diye dusunuyorumm 2 tane buyuk odasi varmis secebiliyormuyuz acaba para mi veriyoruz bilginiz varmi ?
Ssulee [bilinmeyen] aman allah korusin allah yasatmasin oyle birseyi hic birimizin ihtiyaci olmaz insallah yeni dogan unitesinede sag salim dogurur koynumizda yatiririz insallah 😍
gmzeyavuz Ceyraceren ben orda kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Ama doğumla aynı bilemiyorum. Gayet iyiydi hepsi hemşiresinden anestezi uzmanına kadar beğeniyorum her alanda 😂
Ssulee Ceyraceren soyle soleyim size benim ablam 10 yil onfe orda dogum yapti sezeryanla. Artik nasil bi soka girdi nasil bi psikolojiye girdi bilmiyom bebegin sesini duyunca masadan kalkmaya calismis. Hemen anestezi uzmaninin dikkati sayesinde mudahale ederk genel anestezi verip uyutmusm ee siz dusunun ablam gibi birinle basa cikmiz 😁
Ceyraceren [bilinmeyen] Buradaki tavsiyeleriniz üzerine bende Ahmet Güler’e gitmeye başladım.Sakinliği güleryüzlülüğü o kadar içimi rahatlatıyor ki anlatamam.Çok memnunum.Size de teşekkür ederim yorumlarınızla vesile olduğunuz için 🙏
gmzeyavuz [bilinmeyen] ben direk oraya gidiyorum güngör beye ama tabi gene araştırmakta fayda var 😊 çınarlıda doğum yapmak istiyorum zaten temizliği olsun personellerin ilgisi olsun bence çok güzel
ilknurr Ssulee Fiyat 3.000 mi ? Kimle görüştün canım bu fiyatı verdi bende çınarlıya gidiyorum da şaşırdım fiyatı duyunca
Ssulee [bilinmeyen] bana doktorum 16 temmuza gun verdi kendo dogum gunumde oglum dogcak insallah ama bakalim bana hep erken dogcak gibi gekiyor 🤣
Ssulee gmzeyavuz ucuz bisey degilki hemen cepten cikartio verelim.anca hasorlariz diye erken sorduk biz 🤣😂😂 birde cinarli saolsum kredi falan istemiyor direk nakit para istiyor ondan onceden ogrenmek cok iyi olur
Ssulee [bilinmeyen] gene halomize sukur cok erken doguran anneler var 😓 rabbim hepsini zamaninda saglikla kucaga almamizi nasip etsin.
Ssulee ilknurr ben sadece cinarlida dogum yapicam doktorum sirinyerde. Hastanenin verdigi fiyat degil bana. Size fiyat ne verildi peki