Gamzekr Hamilelikte bacağımda varis oluştu 2 seneyi geçti Doğum yapalı ama bacağım gittikçe ilerliyor ne yapmam lazım nasıl geçecek bu yaa ağrıyor bide
umutbaby Gamzekr kalp damar cerrahisine gidin daha fazla ilerlemeden. Bende doğum yapmadan önce vardı ilaç kullandım bi süre sonrasında skleroterapi uygulandı direkt damarlara ilaç uyguladı doktor belli aralıklarla daha fazla ilerlemeden doktora gidin
Gamzekr berus kardiyoloji değil miydi ya sanki öyle diye biliyorum ama şu ortamda hastaneye gitmeyi istemiyorum hastene dışında ne yapabilirim acaba
berus Gamzekr eniştem de vardı ortopedi. Bitkisel rahatlatıcı etki için bi aktara sorun isterseniz. Bi losyon verirler belki
umutbaby Gamzekr ben ayakta çalışan olduğum tekrar çıktı bende ama aynı yerlerde değil, size en uygun tedaviyi doktorunuz uygular ağrılar için ilaç yada çorap verir
Aysun1983 Gamzekr ablamda var cnm varis ilk muayene dittiğinde varis çorabı önermişti doktor yanlış bilgi vermek istememek tam bir bilgim yok bir ortapedi ürünleri satan mağazaya sor istersen onlar daha bilgi sahibidir
Aysun1983 Gamzekr rahatsız edici bi çorap biraz onun için devam lı kullanmadı açıkçası ablam ama ilerlemede olmadı şükür 🙏🏻