Yelizcevik
DilekAlkanat
Bebegmibkliyrm
Elcnerdgn kızlar ne mutlu bana sizlere biraz cesaret verebildiysem 🙏 çünkü beni hamileyken normal doğumdan çok korkuttular aman sen yapamazsın sen sancıya dayanamazsın sen kesin sezaryen olursun dediler hep eşimde dahil bir kişi bile bana normal yapabilirsin demedi ama ben hep yapıcam dedim ki canım öyle tatlıdır kan aldırırken bile içim gider ona rağmen hep normal yapıcam dedim (sağlık sorunu olmadığı sürece) ve doğumdan sonra beni gören arayan kimse inanmadı doğum yaptığıma capcanlı enerjiktim hatta annemgil kızıyordu bana hasta gibi yap nazara gelecen diye 😁 sancı çekmediğim için o kadar iyiydim belkide.Eve geldim 3.gün evimi dip köşe temizledim hiç zorlanmadan.Ha bide dikiş var tabi illaki dikiş ağrınız oluyor ilk 1 hafta ağrıyor ama zaten hastaneden çıkarken ağrı kesici veriyor doktor sabah akşam onu içtim o yüzden çok ağrı hissetmedim 20 günde de tam olarak düştü dikişlerim iyileşti.Dikiştende korkmayın her güzel şeyin bi kötü yanı oluyor illaki onada katlancaz artık 😇 bide cinsel hayat var tabi.Kocanla arana soğukluk girer, vajinan genişler, ah kocan aldatır diyenlere hiiiçç aldırmayın.Tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum en ufak bi fark olmuyor vajinada.Ben eşime açık açık sordum ilk ilişkiden sonra oda hayır aynı eskisi gibi dedi.Eğer bu konuyuda dert ediyorsanız hiç etmeyin.3-4 doğum yaparsın belki öyle genişleyebilir deformasyona uğrar illaki ama ilkte yada 2.de birşey olacağını sanmıyorum.