Bende Nisa hastanesine gidiyorum ilk oğlumu orda Doğum yaptım münübe hanımdı şuan refika hanıma gidiyorum ilk aylarda cihaz babada bi tuhaf geliyordu fakat 1 ay kadar olucak cihazları değiştirmişler 4 boyutluya geçiş yaptı benim doktorum da gayet memnunum şahsen para konusuna da değinirsek kadın Doğum bölümü olarak normal ki doktordan doktora bence farkı var… münğbe hanım çok ayrıntıcı herşeyi gözden geçirmeyi seven biriydi yani bana öyle geliyor temkinli olmakta fayda var bu gebelik sürecinde şuan ki refika hanımda gayet ilgili tahlil konusunda da sağlık Ocağı vs uyarıyor mecbur kaldıkça hastahanede yapılır. Diğer bölümler konusunda bir bilgim Yok fakat galiba muane fiyatları biraz fazla eeeee şimdi baktığın zaman da tipine hastahane deniceğin yerlerde 280 den aşağo fiyatlandırma Yok bunları da düşünürsek SSK olsa bile … şuan sigortasız biri bile Nisa hastahanesinden analık hakkından yararlanıp Doğum dahil olmak üzere sak bölümü olarak hesaplama yapılıyor gebelik devam ettiği sürece 😌 uzun oldu biraz 😁