Tarkun_meva Mrb canlar 5 haftalik hamileyim çok yemek yiyorum bide meyve süt felan ama çok kişi bana diyo şuan bebek daha küçük ona yaramaz sen kilo alıyorsun aklım karıştı 😊🤦♀️
Balbocegi_ Tarkun_meva 3ay boyunca senin yediklerinle pek bir alakasi yok canisi oyuzden saglik ocagida der kilo alma diye dikkat et
SeldaSngl Tarkun_meva evet şimdi ki aklım olsa ilk 3 ay dikkat edip o zamanda hiç kilo almamaya çalışırdım 🤗 Sağlıklı şeyler tüket ama kilo almamaya çalış bence ☺️☺️
Aysenuuur Tarkun_meva ne güzel canım yemek yiyebiliyosun bende 9. Haftamdayım mide bulantısın dan zorla yiyorum ama diyenler doğru demiş doktorumda aynı demişti bana ama yiyebilmen çok güzel bişey 🤗
Buketkucuk Tarkun_meva doğru söylemişler canım, şuan bebek senin yediklerinden değil kanından ve depondan besleniyor yani o değil sen kilo alıyorsun bence biraz kontrollü git ileride iştahın falan da açılınca daha çok yemek isteyeceksin fazla kilo almayasın🤰
Ght Doğru demişler canım bebek senin depolarından besleniyor.Bu demek değil ki yeme ölçülü bir şekilde ye tabi canının istedigini ama iştahının bebekle bir alakası yok😁
Tarkun_meva Aysenuuur SeldaSngl evet şuan yerken karnım sisiyo çok rahatsz oluyorum günde 4 5 defa yiyom ama ağır yemeler değil tabi normala kahvaltilik felan az az yiyom buda göze batiyo annem tepki verince korktum