iremsenturk_16 Merhaba kızlar bugün verdiğim kan sonucum beta hcg değerim 2,2 çıktı test sonucum ne negatif nede pozitif yazıyor normal değer diyor neden acaba bilgisi olan yazabilir mi yada neden bu sonuca karşılık negatif yazmıyor ?
058elf iremsenturk_16 nerde verdin kanı canım bazı yerlerde verilen kanda negatif ya da pozitif yazmıyo, bi de sanırım 5 altı normal oluyo herhalde
Gizem2312 iremsenturk_16 normal olanda da pozitif yazmaz zaten. Direk değer yazar. Sen değere göre bakarsın
miraclemomm iremsenturk_16 siz dün konu açan hanımefendisiniz değil mi? :) çıkmamasına çok üzüldüm Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah. Ama sizin testinizde yani çizgi görünüyordu ben kesin ihtimal vermiştim. Bence birkaç gün sonra yine yapın 🤷🏻♀️
iremsenturk_16 miraclemomm adetimin geçmesini bekleyeceğim canım bakalım artık ondan daha kesin sonuç çıkar herhalde
miraclemomm iremsenturk_16 Işte herkesin farklı kiminin adet gecikmeden bariz çıkıyor (ben gibi, herkes çok şaşırmıştı hatta nasıl oldu malum mu oldu diye 😁), kiminin hcg si adetten sonra bile çok geç salgılanıyor. Umarım hamilesinizdir 😊😊
Asli1453 iremsenturk_16 aa canım geç döllenme olabilir adetiniz gecerse ki inşallah gecer bidaha kan ver Rabbim umutlarını boşa cıkarmasın
Asli1453 iremsenturk_16 üzülme dua et ben mucizeme 7 yıl sonra kavuştum inşallah buraya hamileyim haberini yazarsın canım
Buketkucuk iremsenturk_16 eğer değerin 5′in altındaysa bu gebelik yok demektir canım. Zaten pozitif ya da negatif yazmaz. Değer normal yazar, eğer yüksek çıkarsa da değer koyu renkle yazılarak gösterilir, benim öyleydi en azından