Hale5555 Kızlar 3 gündür bu iğneyi yaptırıyorum ama oturamaz oldum popomun üstüne böyle mi oluyor bu iğne 😔
Esraa11 Hale5555 1 hafta oldu hala geçmedi son iğnem kaldı 4 tane vermişlerdi bana gerçekten ne sağa ne sola yatamıyorum yağlı bi ilaç olduğu için biraz zor geçiuo
Duyguff Hale5555 benim vurunduğum bütün iğneler göbektendi deri altından karnımda morarmayan yer kalmamıştı ama 10. Haftada bıraktırdı doktorum 🙏 darısı başınıza🙏🙏
Dlngnz Hale5555 bende 4 ay boyunca hergün vurdum hep apse olmuştu yumurta gibi kocaman sertlikler kolonya ile ovalayın bide buz torbası koyun çok iyi geliyor buzu direk tene temas etmeyin🙏
Hale5555 Miniksercee mahvoldum inanır mısınız tüp bebek sürecindeyim çarşamba günü transver olucak ama bu iğne beni öldürüyor
Miniksercee Hale5555 bilirim canmbende gectim o yollardan allah yardimcimiz olsun. Hangi doktora gidiyosun
ratatosk Vazelin ile iğne yerlerini ovalamıştım vuran hemşire önermişti. Rahatlatıyor biraz. Bir de 3 5 gün vurulduktan sonra alışıyorsunuz eskisi kadar can yakmıyor
elcindefne Hale5555 ben ilk hastanede olduğumda zar zor yürüyerek çıktım. 3 günde 1 oluyorum ve sonrakilerde sıkıntı yaşamadım çok şükür. Hemşire, ağlatabilir çok ağrı yapabilir normal demişti.
birtosbikannesi Hale5555 evet cnm cok yaglı bi igne kolonya dök bi beze buzluga at soguk kompres yap gecio
Gurbetci_27smfh VURAN HEMŞİREYİ UYARIN YAVAŞ YAVAŞ VURSUN.SONRA KOLONYA İLE MASAJ YAPIN.BNM HİÇ SIKINTI OLMADI KAÇ TANE VURULDUM
ezgiliya-0107 Hale5555 bende düşük tehdidi nedeniyle kullanmıştım yağlı bir iğne olduğu için vurulduğu yer çok aciyor sanki çıban çıkmış gibi ama zamanla geçiyor .Her gün Farklı tarafınızdan vurdurun ve yeni vurulan yerin üzerine yatmayın ben hep ona göre yatıyordum.
ikizlerinannesi0 Ben şuan 32. Haftadayım ve 7 aydır bu iğneyi oluyorum ciddi anlamda zulüm yapan hemşireye de bağlı aslında eli hafif olunca o kadar acı hissedilmiyor yaptıran varsa Allah kurtarsın