Evlimutlubebekli Maviss1525 benımde 6 hafta+2 gunlugum 5 kesem. Ama. Rahmımde 2 kese. Görukuyor soldakı kesenın kalp atısını. Duyduk aa sagdakı. Duyulmadı. Ya kis ya bebek yada. Bos gebelık. Dedı doktor zamanla ortaya cıkacakmıs boylr bırseyı. Hıc duydunuzmu normalde 1 mılyon kadında 1 de olurmus. Ve dıs gebelıkse. Hayatı rıskım olurmus
Asil_Egem Maviss1525 ya benim ultrason da 0.864 cm yazıyor kaç mm oluyor biliyomusunuz doktorumda birşey demedi
Tuba2808 Seda78 yok sadece peçeteye geliyo ayakta durursam günlük pede geliyo sana bişey dedimi doktorun
Seda78 Tuba2808 düşmeyebilir düşedebilir dedi, yat dedı ilaç verdi aynı senıj gibi bazende pıhtı geliyor
Tuba2808 Seda78 yani öyle pıhtı gelmiyor doktorum düşeceğini sanmıyorum dedi yat falan da demedi ama 10 gündür neredeyse devamlı olan bişey
Tuba2808 Seda78 açıkçası tül bebekle gebe kaldım ve ilaç kesmedi artık aklım durdu diyebilirim sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim bu duruma
Seda78 Tuba2808 Full yatmamız gerek ayağı tuvalet harici kalkmama iz gerek, yiyecek ekmegı varsa ne olursa olsun düşmez givvi düşün verende alanda Allah ben öyle teselli ediyorum kendimi kuzu yoksa kafayı yerıs insanlar öluyor, hayat devam edıtor
Tuba2808 Seda78 yani mecbur kalkıyorum ben doktoruma dedim yatıyım kalkmıyım napıym diye yok yatmana gerek yok dedi
Maviss1525 Evlimutlubebekli Hiç bilmiyorum canım inşaAllah kötü birşey değildir bebiştir belki o da 🌸