Busra34ybg Dilanmutlu 19. Haftadan itibaren kas seğirmesi şeklinde hissetmeye başladım 21. Haftadan sonra artık tekme ve içerde döndüğünü hissetmeye başladım
Melike0642 Dilanmutlu Hayır ilk canım 12.haftada segirme şeklindeydi çok nadir hissettim ama net 16.haftamda hissettim
Meleka Dilanmutlu bebeğinizi hissedince hareket halinde olduğunu görünce daha rahat oluyosunuz öncesinden acaba iyi mi diye çok evham yapıyordum ama şimdi benimle olduğunu görüyorum
glnzem Dilanmutlu dün hissettim iki kere 🥰🥰🥰 gece de bi kere oynadı uyandım hatta uykudan 😊 çok güzel bir duygu. 18+5
threestar Dilanmutlu 16-17 haftalıkken çok hafif kıpırtı hissetmiştim normalde ilk gebelikte imkansız diyorlar ama doktorum senin bebeğin çok hareketli hissetmen normal demişti şimdi sağolsun her gün kazı çalışmaları yapıyor içimde 😅
Mayisbali Ben 19. Haftadayım sadece sol tarafa yatınca pıt pıt bir seyler hissediyorum . BAzen çok tedirgin oluyorum hareket etmiyor diye .
Kucukkedi Mayisbali 19.haftada hergün hissetmezsinizki endişe etmeyin, 25+5 teyim bu haftalarda cok net hissediliyor
Mayisbali Kucukkedi insallah bazen sabırsızlanıyorum 🙈 bazı başlıklarda 11. Haftada hissediyorum falan yazan olmuş öyle olunca ister istemez kafama takılıyor 🙄