Gmzecemelin 32 haftalik hamileyim , artik kizimin dolabini hazirladim yikadim utuledim cok guzel yerlesitirdim ama etiketleri kesmek aklima hic gelmedi 😏 kesin kesmek lazim mi ? Rahatsiz eder mi acaba ?
Gmzecemelin guneysmom Giydirirken kesip giydirim bari bu duzeni bidaha bozmim.bari cunku baya zorlandim ayakta durmakta 😊
[silindi] Ben kestim maşallah bir etiket yapmışlar kat kat uzun rahatsız etmesin kesip uteledim yerlestirdim yerine😊
aylinsss Gmzecemelin ben hepsini kestim öyle makineye attım bizi bile rahatsız ediyor o etiketler onların minicik tenine neler yapmaz 🥰
Srhtzlyh Gmzecemelin büyük ihtimalle rahatsız eder kesin bence. Bende yikamadan kesmiştim o kadar çok etiket koymuşlar ki ensesine beline orasina burasina kes kes bitmedi😅 hepsini kesmeseniz bile zıbınlarındakileri yani dirwk tenine değecek olanları kesin
Burciin19 Gmzecemelin kesin bence dokununca bile sert geliyor ele tenine kızarıklık yapabilir ben tek tek kestim hepsini
nida50 Gmzecemelin merhaba, hepsini tek tek kestik biz. 🤦🏻♀️ ebebekten takımlar almıştık, alta ayrı üste ayrı zıbına ayrı şapkaya ayrı etiket basmışlar, baya uğraştırdi yani 😁
Gmzecemelin nida50 aynen bendee herseyi gittim tek seferde e bebekten aldim 🙂 Giydirirken dikkat edip kesexegim hepsini aslinda aklimdaydi ama heyecandan gitti 🤗 Ilk kez bir seye bu kdr hevesli ütü yaptim ciddenn
nida50 Gmzecemelin ben de ütü hiç sevmem, saatlerce ütü yaptım 😁 bir de minnak minnak şeyler, uğraştırıcı da ütülemesi ama çok eğlendim 🤭
Buseyvz Gmzecemelin kitap gibi etiketleri var maşallah cildine yazık minnoşların pamuk gibiler zaten ki ben kendiminkileri bile kestiğim için direkt kestim hepsini hiç bırakmadım 😊
Eminos123 Gmzecemelin simdiden kesmeyin giydirirken ay araligini bilmezsiniz giydirdikce kesersiniz bide lcw urunlerinde icte bi etiket daha var o zaten tenine temas etmiyor onu hic kesmeyin 5 yil sonra bile hangi beden oldugunu bilirsiniz
Aylayla Gmzecemelin ben hepsini kestim yeni zaten hassas olur etiket bizi bile rahatsız ediyor garibim onlar nasıl anlatsın ben yıkadım kızım hepsini kesti sonra ütüledim
momteacher Gmzecemelin özellikle iç çamaşırı olacak olanlar, tenine değecek olanların kesin etiketini. Ben kestim hepsini