Ceydaaa1 Kızlar 38. Haftadayız 1 haftadır ara ara hafif kanamam ve sancılarım oluyor doktorum vücudumun doğuma hazırlandığını söylüyor, benim gibi olan var mı çoğu kişi lekesi gelince doktora gidiyor ben ne zaman gitmeliyim ?
mucizemucize17 Ceydaaa1 37+4 oldum dediklerin hiç olmadi henüz valla olucakmida bilmiyorum hiç bir belirti yok
Happy-jr Ceydaaa1 ben pempe leke ile gitmiştim hafif sancım vardı 1cm acilmam olmuştu bence senin vücud da hafiften hazırlanıyor doğuma
Uykulugebe Ceydaaa1 38+3 üm ama bende hiç belirti kalmadı. 1 hafta öncesine kadar geceleri bacak aram(vajinam) ağrıyordu kasılır gibi. Ama şuan o da kalmadı ve hiç acilmam da yok. 5 ocakta sezeryan olacağım
Ceydaaa1 mucizemucize17 benim çoğu yakınımda da bu belirtilerin hiç biri olmadı ya suni sancı ya da başka yöntemler denediler ama kimi çocuk yerleşmediği için kimi açılma olmadığı için sezaryen oldular, bana da Doktorum çocuk yerleştiği ve vücut hazırlandığı için oluyor bunlar dedi acaba normal doğum yapanlarda görülen bişey mi diye merak ettim
mucizemucize17 Ceydaaa1 deme öyle ya bende normal istiyorum 38 de randevum var çatı muayenesi oldum herşey iyi
Happy-jr Happy-jr 34.haftam diye bana serum verdiler 10gun sonra doğurdum yani böyle böyle açılır sancıların da artar bence
Vildans Bende 38 deyim.alt tarafim patlicak gibi 3 gundir yogun bi bel agrisi,bugunde kuyruk sokumu agrisi….