Kvsrtgl Ccff3435 bilgilendirmesi nasıl peki? Bide ani durumlara karşı telefon bilgisini paylaşıyor mu
Kubra91 Ccff3435 ben nur hanima gidiyorxum sanırım hastaneden ayrılıyormus Zeynep hanım kontrol.icin önermişti bilgisi olan varmi
symslmz ikranuryrlky instagramda tazefoto adlı sayfa. Hastanenin doğum fotoğrafçısı medipol grubunun. Ben persembe günğ oda cekimi yaptıracağım sadece. 550 tl içinde 15 fotoluk albüm de var. Ameliyathanede de olsun derseniz 1000 tl
ArasMom34 ikranuryrlky üstte belirtiğim gibi hanımefendi hasta falan değilse nasıl biri bilmem zaten bu pandemi döneminde hastayken neden almışım bilmem oan doğum heycanıyla sonuçta çocuğa yakık oluyor
ArasMom34 symslmz ben yaptırdım doğum anında falan ogün hastaydı sanırım geçiştirerek yaptı saolsun 3.4 poz var beğendiğim odaya gelincede birtane foto çekmiş saolsun üstüne düşmeyince fotoğraflarıda alamıosnuz
Edalyaa Kvsrtgl benim dediklerim yilbasi oncesi fiyatlar buyuk ihtimal zam gelmistir zaten. Yeni fiyatlar hakkinda bilgim yok malesef 😊
Ccff3435 Kvsrtgl bilgilendirmesi güzel. Ben 11 haftalık hamileyim numara vermedi, bi kez acil bi durum olmuştu instagramdan yazdım cevapladı sağolsun.
symslmz ikranuryrlky ben 31 aralık günü yatış belgelerini imzaladım sezaryen durumum belli oldu çünkü bana spinal sezaryeni 3200 tlden yaptılar zorunlu sezaryen 2500 spinal 700 tl. Yılbaşı sonrası sezaryen 2900 spinal 900 oldu sanırım
Ccff3435 symslmz ben bişeyi merak ediyorum sezeryan ve zorunlu sezeryan arasındaki fark ne oluyo. Diyelim ki bi sağlık sorunu bişey var bebeğin alınması gerekiyor bu zorunlu sezeryana mı giriyor yoksa keyfi şeyler mi zorunlu sezeryan oluyor? Mesela haftasonu doğsun yada şu tarihte doğsun diyenler?
hmasahin ArasMom34 İşini iyi yapmıyor mu acaba ya, genelde nasıl acaba, var mı başka bilgisi olan fotoğrafçısıyla ilgili? dışarıdan da fotoğrafçı getirmek yasak, sadece onunla anlaşılabiliyormuş.
symslmz ArasMom34 hadi ya 😢 o kadar güzel fotolar falan var sayfasında ben de heveslendim 🤦🏻 Baskasıyla anlaşılmıyormuş çünkü bi o kadın varmış. Fotoları dijital olarak cekim bitimi vermiyor mu ? Flashbellek veya cd ile
ikranuryrlky ArasMom34 bende yorumlarını pek iyi duymadım ama dışarıdan fotoğrafçıda kabul etmiyormuş hastane. Zorunlu kılınması çok yanlış
Yesimcakiroglu Merhabalar bende bugün gidicem detaylı ultrason için Emine hanıma muaneye olacağım ücret 755 TL . Kadın doğum dokturum Sedef binöz işinde çok iyi